Akkari on ihana lukukokemus. Kuva: <span class="photographer">akuankka.fi</span>
Akkari on ihana lukukokemus. Kuva: akuankka.fi

Operaatio Ankka -kampanja lahjoittaa kaikille vuoden 2019 aikana 10 vuotta täyttäville lapsille tammikuun ajan viikottain ilmestyvän Aku Ankka -lehden.

Operaatio Ankka on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n kampanja, jossa kaikille vuoden 2019 aikana 10 vuotta täyttäville lapsille lahjoitetaan kuukauden Aku Ankka -lehdet tammikuussa 2019. Tavoitteena on kannustaa lapsia lukemaan ja korostaa lukemisen  merkitystä osana perheiden arkea.

Aku Ankka -lahjoituksella halutaan kannustaa lapsia lukemaan ja korostaa lukemisen merkitystä osana perheiden arkea. Lukutaito turvaa jatko-opinto- ja työelämätaitojen kehittymistä sekä suomalaisen työn kilpailukykyä, eikä sen ylläpitämisen ja edistämisen ei tule olla vain koulun harteilla. Oivaltavasta kielenkäytöstään tunnettu Aku Ankka on jo vuosien ajan innostanut lapsia lukemisen äärelle.

Myöhemmin keväällä myös kaikille Suomen ruotsinkielisille 10 vuotta täyttäville lapsille lahjoitetaan kuukauden Kalle Anka -lehdet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meille tuli mutta meille tulee myös akkari tilattuna. Eli kaksi lehteä tupsahti samana päivänä. Ei siinäkään mitään järkeä ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla