Böö! Hurjimmat halloween-maskit syntyvät kasvomaaleilla, mutta myös mustalla silmänrajauskynällä tekee ihmeitä. Kuva: iStockphoto
Böö! Hurjimmat halloween-maskit syntyvät kasvomaaleilla, mutta myös mustalla silmänrajauskynällä tekee ihmeitä. Kuva: iStockphoto

Kasvomaalit löytyvät, mutta mitä niillä tekisi? Katso tästä Instagramin parhaimmat ideat halloweeniin.

Eläinhahmo herää eloon

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My baby was moving so much 🤪🤪and here is the final look🐊🐊#kidshalloweenmakeup #halloweenmakeup

Henkilön Makeup_by_Hasmik (@makeup_by_hasmikh) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @makeup_by_hasmikh

Yksinkertaisimmillaan halloween-tunnelmaan pääsee kasvomaalauksella. Esimerkiksi liskon voi maalata kasvoille niin, että se availee suutaan samassa tahdissa lapsen kanssa. Taattu hitti!

Saksikäsi Edward lumoaa

Kuva: Instagram / @hollyanna11

Tämä hahmo on karmivuudestaan huolimatta sympaattinen. Kuumaliimapistoolin avulla tavalliset sormikkaat saavat jatkeen hopeanvärisistä kertakäyttöveitsistä. Vaalea kasvomaali lisää aavemaista tunnelmaa, ja koko asun kruunaa musta takkuinen peruukki. 

Helppo muumio

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mommy’s little mummy! #halloween #diyhalloweencostumes #halloweencostunesdiy #kidscostumes #homemadekidscostume

Henkilön Heather Gerhardt (@heathergerhardt11) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @heathergerhardt11

Tämän asun tarvikkeet löytyvät jokaisesta kodista. Muumiolle kuuluu vartalon ympärille kiedotut kankaat. Ne voi loihtia tavallisten vaatteiden päälle joko vessapaperista, sideharsosta, valkoisesta nauhasta tai vaikkapa ylimääräisestä lakanasta repimällä. Muumion ilme ja asenne ovat tärkeimpiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kujeileva miimikko 

Kuva: Instagram / @loveleamell

Yksinkertainen asu syntyy knallista, punaisesta kaulahuivista ja valkoisista käsineistä. Myös kasvot voi halutessaan maalata valkoisella kasvomaalilla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kasvot ihan kurpitsana

Kuva: Instagram / @lenilike_smallfashionell

Mikä olisi helpompi asu kuin kasvoihin maalattava kurpitsa? Kasvot voi värittää kokonaan oranssilla kasvomaalilla, tai sitten jättää jonkin osion ilman maalia. Lisäpotkua maskiin saa mustalla maalilla tai silmänrajauskynällä, joilla voi piirtää poskeen vaikkapa hämäkäkinseitin. 

Ihana piirroshahmo Coco

Kuva: Instagram / @curlyduo

Pixarin animaatio Coco on tänä vuonna innoittanut monia asuja. Helpoimmillaan asu syntyy kasvomaaleilla. Cocon kuvioidun kitaran voi leikata pahvista. 

Rikkinäinen nukke

Kuva: Instagram / @mamamadeboutique

Yksi suosituimmista maskeista on särkyneen nuken kasvot. Kasvoille levitetään ensin vaalea kasvomaali, jonka lisäksi kasvoille tehdään mustalla maalilla ”ompeleita”. Ne voi piirtää huulten molemmin puolin, ja huulet voi vielä punata haluamallaan värillä. Verenpunainen huulipuna toimii erityisen hyvin.

Silmämunista kauhua 

Kuva: Instagram / @minimadthings

Sattuuko kaapissa olemaan hiuskoriste tai kumilenksu, jossa on palloja? Kun palloihin liimaa tai teippaa mustat keskustat, ne muistuttavat erehdyttävästi silmämunia. Kaikista näppärin huovuttaa itse palloja ja kirjailee niihin keskelle kammottavat silmämunalangat.

Legendaarinen Jokeri

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back when my babe was six years old and teeny. #joker #halloween #heathledgerjoker #kidscostumes #dc #batman

Henkilön ariane 🌛🌚🌜 (@moon.skulled) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @moon.skulled

Yksi tunnetuimmista sarjakuvamaailman hahmoista syntyy valkoisella kasvomaalilla, punaisella huulipunalla ja mustalla luomivärillä. Liila takki korostaa jokerimaista olemusta, mutta koska maski on jo itsessään hurja, myös kokonaan musta asu toimii.

Nyrkkeilijä syntyy pienellä vaivalla

Kuva: Instagram / @rymanshaferfrizzell

Nyrkkeilijän asun tarvikkeet löytyvät useimmiten kotoa jo valmiiksi. Froteinen aamutakki, sideharsoista sidotut hanskat sekä pyyhe hartioille: niistä on pikkunyrkkeilijä tehty. Kasvot voi viimeistellä irtoparralla tai maalaamalla kasvomaaleilla muutaman arven. 

Varioitava vieterinukke

Kuva: Instagram / @thejohnsonsjourney

Vieterinukelle kuuluu oleellisesti selkään kiinnitettävä vieteriavain. Se syntyy kätevimmin talouspaperihylsystä sekä avaimen muotoon leikatusta pahvista. 

Kasvoihin voi maalata nukkemaiset punaiset posket ja muutaman pisaman. Vaatteita voi varioida loputtomasti, ja vieterinukella voikin olla päällään monenlaista. Esimerkiksi piirroshahmo Pinokkion saa toteutettua helposti vieterinukkena. 

Vauvan oma asu

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our 2018 Halloween outfits... 101 Dalmatians and the cutest little Cruella De Vil you ever did see 🐶 #kraemerfamcam

Henkilön Tina Kraemer (@tinamariekraemer) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @tinamariekraemer

Pienelle vauvalle voi olla hankalaa löytää halloween-asua. Paras ratkaisu onkin jokin söpö vaate, kuten vaikka seepraraitainen huppari tai karhunkorvilla varustettu potkupuku. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla