Vaa'alle on tärkeää, ettei hän ole liian sidottu rutiineihin: tänään pitää olla mahdollisuus tehdä tätä ja huomenna tuota.
Vaa'alle on tärkeää, ettei hän ole liian sidottu rutiineihin: tänään pitää olla mahdollisuus tehdä tätä ja huomenna tuota.

Vaaka pohtii mielellään, miten voisi olla vanhempana vielä hitusen parempi.

Vaaka 23.9.-23.10

Rakkauden jumalatar Venus hallitsee vaa'an merkkiä, mikä näkyy myös vaa'an suhtautumisessa lapsiin. Vaaka osaa lukea lastensa tunnetiloja ja vastata niihin taitavasti.

Vaaka on sopeutuja, joten muutos vapaasti liihottelevasta sinkusta vanhemmaksi sujuu häneltä vaivattomasti. Vaaka on innostava vanhempi, jonka kanssa lapsella on vapautunut ja rento olo. Jos mitään isompaa myrskyn aiheuttajaa ei ole näkyvissä, vaaka on hyväntuulinen ja rakastettava vanhempi, joka hurmaa myös lastensa ystävät.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Muutos vapaasti liihottelevasta sinkusta vanhemmaksi sujuu vaa’alta vaivattomasti.

Vaikka vaaka hakee kaikessa tekemisessään harmoniaa ja tasapainoa, hänellä on alitajuinen tarve määrätä, mitä tehdään ja milloin. Tällä kolikolla on kaksi puolta: toisaalta vaaka on vanhempana turvallinen auktoriteetti, johon lapsen on helppo turvata. Toisaalta vaaka saattaa jäädä kiinni täysin turhiinkin itse keksimiinsä sääntöihin. Onneksi hän on ikuisena tasapainottelijana aina valmis kompromissiin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaaka rakastaa punnita erilaisia kasvatusvaihtoehtoja ja miettii jatkuvasti, miten voisi olla vielä parempi vanhempi.

Kaikessa, mitä vaaka hankkii itselleen tai lapsilleen, pitää olla tyyliä ja harmoniaa.

Vaaka rakastaa kauneutta ja on hyvin visuaalinen. Hänen lapsensa pääsevät usein taidenäyttelyihin, ja vaaka lukee heille kirjoja, joiden kuvitukset ovat poikkeuksellisen kauniita. Kaikessa, mitä vaaka hankkii itselleen tai lapsilleen, pitää olla tyyliä ja harmoniaa.

Vaa’an on vaikea ryhtyä varsinkin arkisiin askareihin, ja siksi vaakavanhemman lapset saavat rauhassa levitellä lelujaan. Leikit ovat paikoillaan vielä huomenna, ja ylihuomenna, ja ensi viikolla…

Johtavana ilmaelementin merkkinä vaaka tarvitsee tilaa tehdä tänään tätä ja huomenna tuota. Vaakavanhemman perheessä elämä ei ole samanlaista päivästä päivään, vaan lapset ovat tottuneet yllätysmatkoihin ja -kyläilyihin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla