Neitsyen lapsella on tyypillisesti rahoitussäästötili tai jokin muu järkiratkaisu, jolla neitsytvanhempi on turvannut hänen tulevaisuutensa.
Neitsyen lapsella on tyypillisesti rahoitussäästötili tai jokin muu järkiratkaisu, jolla neitsytvanhempi on turvannut hänen tulevaisuutensa.

Voi neitsyt, älä huolehdi, kyllä lapset pärjäävät!

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsytvanhempi on jatkuvasti huolestunut lastensa puolesta ja suunnittelee keinoja, joiden avulla hänen lapsensa pärjäisivät vielä paremmin maailman karikoissa.

Tyypillisiä taitoja neitsyelle ovat parantaminen ja auttaminen. Toisaalta ne ovat myös neitsyen kompastuskivi: hän panostaa usein perheen muiden jäsenten hyvinvointiin omalla kustannuksellaan ja päätyy puurtamaan perhe-elämän vaatimuksien kahleissa synkkänä. Silloin puolison tai lasten kannattaa antaa neitsyelle hetki omaa aikaa ja tilaa löytää taas rennompi ja iloisempi ote arkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Puolison tai lasten kannattaa antaa neitsyelle hetki omaa aikaa  löytää rennompi ote arkeen.

Neitsyt osaa ajatella arjen kaaoksessa askeleen pidemmälle: hän on verraton logistikko, jolle on luonteenomaista suunnitella ruuhkavuosipalapelistä jouheva. Neitsyen lapsilla on usein rahoitussäästötili tai jokin muu järkiratkaisu turvaamassa tulevaisuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Neitsytvanhemmalle on teini-ikäisenkin helppo avautua, ja kommunikaatio on luontevaa, sillä neitsyen aivot toimivat nopeasti ja tarkasti. Neitsyt myös keskittyisi mieluiten vain yhteen asiaan, mikä tosin on hankalaa, varsinkin jos perheessä on monta lasta.

Vanhemmuudessa neitsyelle vaikeinta on lasten mukanaan tuoma sotku.

Neitsyt johdattaa lapsensa usein käsitöiden ja liikunnan pariin. Hänelle ovat tärkeitä ruuan terveellisyys, ruutuaika ja muut lapsen hyvinvointiin liittyvät asiat. Neitsyen lapset ovat usein hyvin puettuja, koska ulkoiset seikat ovat neitsyelle tärkeämpiä kuin hän haluaisi myöntää.

Neitsytvanhempi on erittäin tarkkanäköinen lastensa hyvinvoinnin suhteen, mutta se saattaa kääntyä myös pienistä yksityiskohdista nipottamiseksi vaikkapa lastenhuoneen siivouksen tai koulutehtävien suhteen. Vanhemmuudessa neitsyelle vaikeinta on lasten mukanaan tuoma sotku. Hänen kannattaa varoa, ettei lapsi ota jatkuvaa kriittisyyttä arvosteluna omaa luonnettaan kohtaan.

Onko lapsesi horoskooppi neitsyt? Lue, millainen neitsytlapsi on

Lue muut vanhemmuushoroskoopit tästä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla