Leijonavanhempi hurmaa myös lastensa ystävät!
Leijonavanhempi hurmaa myös lastensa ystävät!

Leijonavanhempi tuo lastensa elämään iloa ja valoa – ja itsensä!

Leijona 23.7.–22.8.

Vaikka leijona onkin hieman omahyväinen, niin se ei hänen jälkikasvuaan haittaa, sillä hän on hurmannut muiden ihmisten lisäksi myös lapsensa: lapset suorastaan jumaloivat leijonavanhempaa!

Ja syystä: leijonan lämmin sydän sykkii ennen kaikkea rakkaimmilleen. Leijona on luontainen johtaja, ja siksi hänelle lankeaa usein perheen projektipäällikön rooli. Hän on parhaimmillaan, kun saa neuvoa ja opastaa lapsiaan niin käytännön elämän kuin kinkkisten filosofisten kysymysten äärellä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapset suorastaan jumaloivat leijonavanhempaa!

Elämäniloinen ja hyvällä itsetunnolla varustettu leijona on mainio vanhempi, sillä päätöksen tehtyään hän ei epäröi, vaan kulkee omaa polkuaan tuikkien ympärilleen hyväntahtoisuutta ja innostusta. Leijona haluaakin välittää lapsilleen ymmärryksen maailman kauneudesta ja hyvyydestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kasvatustyylin ytimessä leijonalla on kysymys: Mitä teen, jotta lapsestani kasvaa tasapainoinen ja onnellinen aikuinen? Leijonan kasvatustyyliä ohjailee tiukka päämäärähakuisuus, eikä hän lannistu pienistä takapakeista, sillä katse on suunnattu tiivisti tulevaisuuteen.

Teini-ikäisiä lapsia nolottaa leijonavanhemman räiskyvä vaatetyyli

Leijonavanhempi haluaa luotsata lapsensa taiteen pariin ja tuputtaa heille usein liikaakin esiintymiseen, sisustamiseen, maalamiseen, kirjoittamiseen tai musiikin luomiseen liittyviä harrastuksia. Teini-ikäisiä lapsia nolottaa usein leijonavanhemman räiskyvä vaatetyyli ja yltiösosiaalisuus lasten kavereiden tullessa käymään. Voi, kun he vain muistaisivat, että heidän oma leijonavanhempensa hurmaa takuuvarmasti myös teiniangstiset kaverit!

Leijonalle vaikeinta vanhemmuudessa on oman lapsen suusta kuultu arvostelu, ja siksi varsinkin lapsen itsenäistyminen voi luoda leijonan ja lapsen välille haasteita. Draamaa rakastava leijonavanhempi ei kaihda rajujakaan riitaa lastensa kanssa, mutta peruspositiivisen luonteensa vuoksi hän leppyy usein nopeasti. Ja sitten taas painitaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla