Kaurisvanhempi on rauhallinen neuvonantaja.
Kaurisvanhempi on rauhallinen neuvonantaja.

Kauris hei, kahvikuppi ei riitä kuittamaan vuosien univelkaa!

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris osaa arvostaa pieniä onnen hetkiä elämässään, ja niitä juuri perhe-elämässä riittää. Kauris rakastaa lapsia ja eläimiä. Velvollisuudentuntoisena hän huolehtii jälkikasvustaan kokonaisvaltaisesti ja on hyvin ylpeä heistä.

Kauris ei ole laiskottelija, sillä hän hoitaa kotihommat perusteellisen tehokkaasti. Suorittajaksi syntynyt kauris tekee usein pitkää työpäivää ja tuntee huonoa omaatuntoa siitä, ettei ole lastensa luona. Kauris haluaa suorittaa vanhemmuutensa mahdollisimman perusteellisesti ja hukkuu siksi usein vanhemmuuteen. Siksi hän saattaa kadottaa palan omasta persoonallisuudestaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kauris sortuu usein tekemään enemmän kuin olisi pakko.

Koska kauris sortuu usein tekemään enemmän kuin olisi pakko, yli omien voimiensa, hän uupuu helpommin kuin muut. Valitettavan usein tämä piirre ennemminkin rikkoo perheitä kuin pitää niitä kasassa. Siksi kauriin pitää välillä myös levätä. Ja muistaa, että kahvikuppi ei korjaa univelkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kauris rakastaa kotiaan ja kaipaa muualla ollessaan sen rauhaa. Jos kauriin perhe matkustaa, he menevät vuosi toisensa jälkeen samaan lomakohteeseen. Elämä kauriin kanssa on muutenkin hyvin rutinoitua, koska hän rakastaa suunnitella aikatauluja. Kauris on järkevä päätöksentekijä ja tunnollinen rahan käyttäjä, ja siksi kauriin luotsaamissa perheissä eletään tasaisen turvallista elämää.

Jos kauriin perhe matkustaa, he menevät vuosi toisensa jälkeen samaan lomakohteeseen.

Kaurisvanhempi on rauhallinen neuvonantaja. Nämä äidit ja isät ovatkin usein tarkkanäköisiä ja syvällisiä tyyppejä. Tämä johtuu kauriin käytännönläheisestä ja varovaisesta tavasta tarkastella maailmaa. Kauris opastaa lapsensa usein konkreettisten ja logiikkaa vaativien asioiden äärelle. Hän ratkoo matemaattisia pulmia automatkojen ratoksi tai käy pelaamassa kirjastossa shakkia lastensa kanssa.

Yllättävää kyllä, kaiken tasaisuuden keskeltä kauriista nousee usein oivallinen humoristi, ja perhe saa nauttia kauriin nasevista sutkautuksista. Ehkä se on yksi hänen onnistuneen vanhemmuutensa avaimista!

Vaikka kauris rakastaa perhettään, hän kaipaa voimakkaasti myös omaa aikaa. Ja hänelle se suotakoon, sillä kauris jos kuka tarvitsee rauhaa saadakseen kierrokset tasaantumaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla