Jousimiesvanhemmalle perhe-elämä on täynnä isoja ja pieniä tavoitteita.
Jousimiesvanhemmalle perhe-elämä on täynnä isoja ja pieniä tavoitteita.

Kun arkiaamun vaatteet ovat puklussa, maitolasi kaatunut ja roskapussi hajonnut hissiin, jousimiehen päivän valaisee lapsen hymy.

Jousimies 23.11.–21.12.

Vankkumaton jousimies on rakastunut lapsiinsa tulenpalavasti, ja tämä rakkaus pitää pintansa tilanteessa kuin tilanteessa. Hän luotsaa perhettään turvallisesti ja on lapsilleen innostava, paneutuva, reilu ja lämmin vanhempi. Jousimiehen ikuinen optimismi on hänen vanhemmuutensa peruskallio. 

Jousimies näkee helposti nykyhetkeä pidemmälle ja onkin usein suunnitellut lastensa onnellisen tulevaisuuden jo odotusaikana. Tätä suunnitelmaa toteuttaen hän ohjailee perheensä elämää vähäeleisen päättäväisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jousimiehellä on ilmiömäinen kyky löytää menestyksen ja onnen avaimet helppoon ja vaivattomaan eloon.

Jousimiehellä on oma vankkumaton kasvatusfilosofiansa, jonka opein hän luotsaa tiensä läpi ruuhkavuosien. Vaikka arkiaamun vaatteet ovat puklussa, maitolasi kaatunut ja roskapussi hajonnut hissiin, niin ainakin lapset hymyilevät. Oli filosofia toimiva tai ei, jousimiehellä on ilmiömäinen kyky löytää menestyksen ja onnen avaimet helppoon ja vaivattomaan eloon. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jousimiesvanhemmalle perhe-elämä on täynnä isoja ja pieniä tavoitteita, joiden toteuttamiseen hän tarvitsee perheensä apua. Toteutuneen tavoitteen tilalle löytyy muiden harmiksi aina uusi, ja elämä onkin usein hyvin tavoitehakuista ja toteuttamiseen keskittyvää. Jousimiestä kannattaa muistuttaa, että lasten kanssa on hyvä välillä pysähtyä ja nauttia jo saavutetuista eduista.

Jousimiesvanhemmat luotsaavat usein perheensä asumaan ulkomaille tai kommuuniin.

Jousimies on aina suorasukainen puheissaan eikä turhia kiertele tai kainostele vaikeistakaan asioista juttelemista lasten kanssa. Vaikka jousimies on joviaali ja ihmisrakas tyyppi, jäätävä rehellisyys ja suoruus saattavat kääntyä myös kylmyydeksi tai välinpitämättömyydeksi.

Jousimies opettaa lapselleen, että kannattaa opiskella uusia asioita ja olla utelias. Lapset oppivat häneltä myös reippautta ja aktiivisuutta. Jousimiesvanhempi luotsaa usein perheensä asumaan ulkomaille tai kommuuniin. Onhan hän seikkailija, ja lapset on kutsuttu mukaan vauhdin hurmaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla