Kosteuttavat, viilentävät ja hoitavat tuotteet ovat ihon ja tukan pelastus, varsinkin kuumilla keleillä. Kuvat: valmistajat
Kosteuttavat, viilentävät ja hoitavat tuotteet ovat ihon ja tukan pelastus, varsinkin kuumilla keleillä. Kuvat: valmistajat

Hemmottelu sallittu! Näillä tuotteilla hellit hipiää ja hiuksia. 

Kosteuttava tehoseerumi on laiskan ihonhoitajan luottotuote: kasviuutteet sitovat kosteutta iholle. Dabba DeepWater Booster, 39,90 e. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kosteuttavaa hyalyronihappoa sisältävä silmänympärysseerumi levitetään kätevällä rullapäällä. Evolve Organic Beauty Hyaluronic Eye Complex, 21,90 e.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Öljypesu on hellävarainen tapa puhdistaa iho. Pesu- ja hoitoöljy sopii myös intiimipesuun ja kuivien limakalvojen hoitamiseen. Olivia Klein Oil Wash & Care, 20,50 e. 

Metsähunajaa ja mascobado-täysruokosokeria sisältävä hiusgeeli muotoilee mutta antaa myös pitoa kampauksille. Less is more Mascobadogeeli, 27 e.

Kuorintavoiteen luomu raakakaakaovoi hoivaa kasvojen kuivaa ihoa ja tuoksuu ihanan suklaiselle. Kuorintavoiteessa ei ole käytetty ollenkaan ympäristölle haitallisia mikromuoveja. Flow Appelsiini & Raakasuklaa Kuorinta, 32,90 e.

Kasvoille tarkoitetun aurinkosuojavoiteen fysikaaliset UV-filtterit suojaavat ja luonnonmukaiset raaka-aineet hoitavat ihoa. Weleda Edelweiss Sunscreen Facial Lotion SPF 30, 24 e.

Sampoon ja hoitoaineen probiootit ylläpitävät hiuspohjan kuntoa ja kosteustasapainoa. Laventeliöljy tuo kiiltoa. Urtekram Laventeli sampoo, 6 e ja hoitoaine, 6 e.

Hellävaraisella saippualla voi pestä sekä hiukset että vartalon, ja se sopii myös lapsille. Flow Rasulsavi-Suolasaippua, 10,80 e. 

Kuorintanaamion tyrni, hunaja ja kaurauute kirkastavat kuivan ja karhean ihon. SnowAnna Honey, 37 e.

Muista kuoria!

Jos aurinkosuojavoide tuntuu jämähtävän iholle, syynä voi olla ihon kuivuus ja karheus.

Kuori ja kosteuta iho ensin. Näin aurinkovoide levittyy iholle tasaisemmin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla