Diginatiivit saattavat pitää perinteistä roolipeliä eksoottisena kokemuksena

1. Untitled Goose Game

Hetkessä kulttimaineeseen nousseessa Untitled Goose Gamessa pelataan nimensä mukaisesti hanhea. Ilkikurinen lintu keppostelee ja aiheuttaa harmia pienen kylän väelle: ”On ihana aamu ja olet kamala hanhi”, pelissä toivotetaan. Peli on väkivallaton ja sisältää paljon huumoria – näin ollen se sopii koko perheelle. Peli on saatavissa PC- ja macOS-tietokoneille sekä Nintendo Switchille.

2. Minecraft

Minecraft elää jonkinlaista uutta nousukautta. Tämä palikkamainen maailma on maailman eniten myynyt PC-peli. Mikäli sitä ei vielä kotoa löydy, tämä klassikko toimii niin nuorille kuin vanhemmillekin pelaajille. Tarjolla on sekä vapaamuotoista rakentelua että selviytymiskamppailua riippuen pelaajan mieltymyksistä. Saatavissa lähes kaikille laitteille. Ikäraja on perusversiossa 7 vuotta.

3. Rocket League

Rocket League on scifi-ympäristöön perustuva online-urheilupeli, jossa pelataan jalkapalloa rakettiautoilla. Pelissä voi pelata myös koripalloa tai jääkiekkoa autoilla. Viihdyttävä ja kilpailullinen peli sopii 10-vuotta täyttäneille, ja on saatavissa useille eri alustoille. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Astraterra ja Myrskyn sankarit

Digitaalisten pelien ohella on saatavilla paljon muutakin mielenkiintoista pelattavaa, ja perinteiset pöytäroolipelit elävät uutta kukoistuskautta. Diginatiivit saattavat pitää perinteistä roolipeliä uutena, eksoottisena kokemuksena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaksi eri aloittelijoille tarkoitettua erilaista roolipeliä Astraterra ja Myrskyn sankarit ovat kelpo pelivinkki jouluun. Molemmat pelit ovat kotimaisia ja suunnattu erityisesti nuoremmille pelaajille. Hieman vanhemmille sopii myös esimerkiksi Dungeons & Dragons -klassikkoroolipelin tuorein versio.

Myrskyn sankarit – Suurkuninkaan miekka on jännittävä seikkailuroolipeli, jossa urheat metsäläiset kamppailevat pahan keisari Zangaviuksen joukkoja vastaan. Peliä suositellaan 9–13-vuotiaille aloittelijoille.

Astraterran maailma koostuu avaruudessa leijuvista saarista ja mantereista. Eri taivaankappaleet ovat täynnä otuksia ja hirviöitä, taikutta ja ihmeitä sekä höyryvoimaa ja aurinkopurjelaivoja. Peli sopii yli 7-vuotiaille.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla