Elsa, Anna, Kristoff ja Sven-poro palaavat valkokankaalle kuuden vuoden odotuksen jälkeen. Kuva: Disney Suomi
Elsa, Anna, Kristoff ja Sven-poro palaavat valkokankaalle kuuden vuoden odotuksen jälkeen. Kuva: Disney Suomi

Mitä Elsalle ja Annalle seuraavaksi tapahtuu? Frozenin jatko-osassa tutut hahmot seikkailevat jännittävissä tunnelmissa.  

Frozen 2 -elokuva tulee ensi-iltaan 25. joulukuuta 2019. Leffa on jatkoa huippusuositulle Frozen – Huurteinen seikkailu -elokuvalle. 

Trailerin perusteella jatko-osassa seikkailevat tutut hahmot, siskokset Elsa ja Anna sekä lumiukko Olaf ja heidän ystävänsä Kristoff Sven-poronsa kanssa. He matkaavat selvittämään Elsan menneisyyteen liittyvää mysteeriä.

Katso myös aiemmin julkaistu traileri, jossa Elsa pääsee käyttämään taikavoimiaan kiperässä tilanteessa, kun hänen on ylitettävä myrskyävä meri. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Traileri on heti ilmestyttyään herättänyt vahvoja ja ihastuneita reaktiota. Brittiläinen BBC pohtii jutussaan, onko ilmastonmuutos iskenyt Arendelin valtakuntaan ja onko Elsalla elokuvassa tyttöystävää. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös suomenkielinen traileri puhuttaa Youtubessa:

”Wou, tää on synkempi kuin eka osa!”

”Nyt on paljon enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.” 

”Aivan uskomatonta seikkailua ja hahmokehitystä selvästi luvassa! Etenkin siitä lähtien kun tämän elokuvan trollaaminen ja haukkuminen alkoi, oli selvää, että jatko-osaan tulisi ehdottomasti panostaa. En olisi uskonut, että Disney uskaltautuu venyttämään sen maailmaa näin reippaasti!”

Ensimmäinen Frozen-elokuva on lipputuloilla mitattuna maailman menestynein animaatio. Sen suomenkieliset pää-ääniroolit tekivät Katja Sirkiä ja Saara Aalto

Vierailija

Toivottavasti tässä on samat ääninäyttelijät. He tekivät upeaa työtä ekassa osassa. Tunteen paloa oli sekä puheessa että lauluissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla