Mitä muuta keksisi kaverisynttäreille, kuin legopaketin tai Pokémon-kortteja? Keräsimme lahjaideat, joista päivänsankari ilahtuu. 

 

1. JOTAIN, JOSTA ASKARRELLA.

Muovailuvaha, taikahiekka – tai venyvä taikamassa, josta voi rakentaa melkein mitä vain. Sarjaan kuuluu paljon oheistuotteita, kuten esimerkiksi erilaisia muotteja. Mad Mattr -taikamassa 16,90 e, leikkien.fi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

2. PAIKKA YSTÄVILLE.

Kuvakirja, puuhakirja, romaani. Kirja on aina mainio lahja, ja ystäväkirjaan mahtuu muistoja tärkeimmistä tyypeistä. Lopussa synttärikalenteri, jonka täyttämisen voi aloittaa vaikka heti juhlissa. Mansikkahaltiatar-ystäväkirja 11,10 e, Aurinkokustannus.

 

 

 

 

3. OMAAN HUONEESEEN. 

Pienet sisustustavarat ovat leluille hyvä vaihtoehto. Koriste-esine voi olla pelkästään ilo silmälle tai myös käytännöllinen, kuten turvaa antava yövalo. A Little Lovely Companyn soma yölamppu 12,90 e, lekmer.fi.

 

 

 

 

4. ANNA AINEETON LAHJA.

Kortin sisään voit jemmata leffa- tai teatterilipun tai vaikka kutsun yökylään ja kutsu peli-iltaan. Muista myös kimppalahjat! Porukalla hankittu konserttilippu ei maksa maltaita. Kortti 6 e, nougat.fi.

 

 

 

5. KÄÄRI KIVASTI.

Lahjapaperiin voi kääriä upouudet värikynät. Synttärisankari voi jatkaa siitä. Väritettävä paperiarkki 2 e, majashop.fi.

 

 

 

6. KÄYTÄNNÖN KAMOJA.

Uudet koulutarvikkeet piristävät koululaisen päivää. Pyyhekumisetti 2 e, flyingtiger.com.

 

 

Vierailija

Kutsu yökylään? Se on pikemminkin lahja lapsen äidille. Kas kun ei vuohi Afrikkaan. Entä peli-ilta sitten, eikö sinne kaverin luokse pääse kuin vain yhden kerran elämässään syntymäpäivälahjana? Karsastan myös tuota sisustustavaraideaa. Eiköhän jokaisen mukulan huone ole ihan täynnä tuota "sisustustavaraa".

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla