Nummelat satsaavat vaatteisiin ja säästävät matkustelusta. – Emme ikinä tuhlaisi rahojamme kaupunkilomaan. On hyvin vaikea kuvitella meitä keskelle Lontoota, Henna sanoo. Kuva: Satu Kemppainen
Nummelat satsaavat vaatteisiin ja säästävät matkustelusta. – Emme ikinä tuhlaisi rahojamme kaupunkilomaan. On hyvin vaikea kuvitella meitä keskelle Lontoota, Henna sanoo. Kuva: Satu Kemppainen

Onko parempi käyttää rahansa matkoihin, sisustamiseen, hyvään ruokaan vai kauniisiin vaatteisiin? Yhden turha rahareikä on toisen toteutunut unelma.

Kustavissa vaatekauppoja on tasan yksi, mutta Nummelan kuusihenkisessä perheessä sillä ei ole merkitystä. Henna-äiti tilaa vaatteet netistä, eikä mistä tahansa kaupoista.

– Ostan vaatteita Vimmalta, Papulta, Gugguulta, Noshilta ja Mini Rodinilta. Myös...

Toisenlaisten teiniäitien jaksossa nähdään tänään 18-vuotias Laura, jonka suurin tuki lapsiperhearjessa on hänen oma isänsä.

Laura sai esikoisensa 17-vuotiaana. Nuori äiti ehti täyttää 18 ja esikoinen kolme kuukautta, kun Laura oli taas raskaana. Laura oli seurustellut tulevan lapsen isän Eemelin kanssa vasta viikon. 

– Eemeli ylipuhui minut pitämään lapsen, ja päätimme yhdessä tsempata, Laura kertoo.  

Laura ei ole katunut päätöstään. 

Lauran esikoislapsen isä ei ollut mukanan perheen arjessa, osin Lauran omasta päätöksestä. Toisen lapsen raskausaikana tilanne on toinen, vaikka Laura ja Eemeli päättivätkin lopettaa seurustelun. Eemeli viettää paljon aikaa Lauran ja tämän esikoisen kanssa ja auttaa Lauraa esikoisen hoidossa.

Laura elää hyvin erilaista elämää kuin hänen ystävänsä. Ja se näkyy arjessa yksinäisyytenä.

– Olen erittäin riippuvainen Eemelistä. Heti, kun hän lähtee töihin laitan hänelle viestiä, että monelta hän pääsee töistä ja koska hän on kotona.

Lauran suurimpana tukena lapsiperhearjessa on hänen oma isänsä. Laura päättääkin loppuraskaudesta muuttaa isänsä luokse. 

Toisenlaiset teiniäidit Livillä maanantaisin kello 20. Nelonen Media ja Vauva.fi kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Vierailija

Lauran, 18, lapsilla on pieni ikäero ja eri isät: ”Kuopuksen isä ylipuhui minut pitämään lapsen”

Mä en ymmärrä näitä teiniäitejä,lapsia joka toisen ukon kanssa,kaikilla eri isä,ukot joko huithapeleita tai sitten niitä jotka haluaa olla lastensa elämässä mutta katkerta naiset ei anna,esim päästä synnytykseen mutta raha ja elarit kelpaa kyllä.Hieno esimerkki taas näistä elämänkoulu vanhemmista joiden lapset jatkaa samalla tiellä.Ei koulutusta tms kun saatu lapsia vahingossa,ehkäisystä ei olla kuultukkaan ja sama jatkuu sukupolvesta eteenpäin ja sossu maksaa
Lue kommentti
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Glitterillä kuorrutetut silmäpussit toimivat varmana katseenvangitsijana.

Koti-iskä88 julkaisi viime kesänä ensisinglen, joka käsitteli vanhemmuutta ja sitä, kun välillä tekisi mieli sanoa muutakin kuin hitsi. Single sai bloggarin kokeilemaan kiertue-elämää, ja syntyikin yhden keikan Valot sammuu, Beibsit ei - Tour 2018 -kiertue. 

Ennen esiintymistä Koti-iskä88:lle iski paniikki: Miten tehdä ensiesiintymisestä vielä juhlavampi? 

Onneksi paikalla oli glitter-taitelija, ja ongelma ratkesi hetkessä. Ratkaisuksi paljastui vanha ja toimiva motto: Jos et voi peittää, korosta. Taiteilija loihti bloggarille glitter-silmäpussit, jotka taikovat jokaisesta väsyneestä vanhemmasta illan valovoimaisimman ilmestyksen. 

Näitä tarvitset:

 1. Silmäpussit – mitä isommat, sen näyttävämpi look.
 2. Iholiima – glitterien kiinnittämiseen.
 3. Glitteriä – enemmän on enemmän. 

 

   

   

   

  Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.