Shitty is the new black -bloggaaja Sarianna odottaa tavallisen onnellista äitienpäivää esikoistyttärensä kanssa. Kuva: Niki Strbian
Shitty is the new black -bloggaaja Sarianna odottaa tavallisen onnellista äitienpäivää esikoistyttärensä kanssa. Kuva: Niki Strbian

Keskosena syntyneen lapsen äiti ja muut Vauva.fin bloggaajat kertovat, mistä hyvä äitienpäivä on tehty.

”Vuosi sitten vietin ensimmäistä äitienpäivääni sairaalassa etsien itsestäni äidinrakkautta. Keskoskaapissa nukkui minusta aivan liian aikaisin hätäsektioitu tyttäreni.

Siksi en toivo äitienpäivältä muuta kuin sitä, että saan silittää lastani varomatta johtoja tai sitä, että hoitaja sanoo, ettei keskosten iho oikein kestä silittämistä.

Ehdin kolme vuotta toivoa äitienpäiväksi raskautta tai lasta.

Ehdin kolme vuotta toivoa äitienpäiväksi raskautta tai lasta. Silloin lapsettomien lauantai oli minulle äitienpäivää tärkeämpi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toivon, että äitienpäivä on tulevaisuudessa minulle – kuten äidillenikin oli – vuoden ainut päivä, jolloin varmasti saan nukkua pitkään! En usko, että siitä tulee koskaan mielessäni ihan tavallista päivää.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sarianna kirjoittaa Shitty is the new black -blogia

 

”Eroperheen äitinä äitienpäivä ei ole itsestäänselvästi juhlaa. Lapsi voi olla muualla juuri tuolloin. Siksi olen ikionnellinen, että saan viettää tuon päivän tänä vuonna molempien lapsieni kanssa.

Aion olla 100-prosenttisesti läsnä heille ja 110-prosenttisesti onnellinen.”

Helka kirjoittaa Etä-äiti-blogia

 

”Toivon ennen kaikkea yhdessäoloa, mutta myös taaperon hoidossa itse tekemää äitienpäivälahjaa. Miehelle esitin vienon pyynnön ruusuista.

Tämä on myös meidän ensimmäinen äitienpäivämme neljän kokoonpanolla, joten päivä on siinäkin mielessä ainutlaatuinen.”

Big mamas home -bloggari on kahden pienen tytön äiti

 

”Halaukset kaikilta, jopa teineiltä. Niistä välittyy se suurin tunne. ’Mä tykkään siitä et oot mun äiti’ ja sit syödään porukalla kunnon aamupala.”

Mormuskamutsi on viiden tyttären äiti

 

”Että kaikki uusperheemme kolme äitiä saisivat olla omien lastensa ympäröimiä. Vaikka olisi ihanaa, että bonukset voisivat joskus olla jopa äitienpäivänäkin luonani, tärkeintä on pitää huolta etä-äitien ja bonusten yhteisistä hetkistä ja laatuajasta.”

Jyllannin suomineito kirjoittaa uusperhearjesta Tanskassa

Sisältö jatkuu mainoksen alla