Suomen Urheilumanagerit ry osallistuu talkoisiin innostamalla urheilijoitaan laittamaan itsensä likoon uuden lastensairaalan hyväksi. Suomen Urheilumanagerit ry on lähes viisi vuotta vanha yhdistys, jonka tehtävänä on saada lisää toimijoita urheilijoiden avuksi ja heille eettisesti kestävät pelisäännöt.

Lasten hyvän elämän turvaaminen

On suorastaan luonnollista, että Managerien joukko näkee uuden lastensairaalan tärkeäksi hankkeeksi lastemme hyvän elämän turvaamisessa. Yhteiskuntavastuusta on puhuttu paljon myös urheilun piirissä, koska huippu-urheilu kasvattaa lapsillemme esikuvia ja kannustaa liikkumaan. Yhteiskuntavastuuta peräänkuulutamme myös Uusi Lastensairaala 2017 -hankeen keräyksen tiimoilta. Vastuuta tarvitaan meiltä kaikilta, niin yksityisinä henkilöinä kuin yhteisömme jäseninäkin.

Managerit innostavat urheilijansa mukaan

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Omalta osaltaan Suomen Urheilumanagerit, jotka edustavat varsin laajalti suomalaisia huippu-urheilijoita, teki suosituspäätöksen omille jäsenilleen. Yhdistys toivoo, että kaikki jäsenet tuovat urheilijansa mukaan keräyksen tueksi. Tämä tarkoittaa urheilijan nimen ja kuvan käyttöä keräyksen vauhdittamiseksi. Samalla urheilijat ovat laittaneet omille kotisivuilleen linkin keräyssivuille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Työ on tältä osin alussa, mutta vastaanotto urheilijoiden keskuudessa on ollut pelkästään positiivinen. Toimin Suomen Urheilumanagerien asiamiehenä ja mukana ovat kaikki urheilijani, eli Roosa Mört, Leo-Pekka Tähti ja Eva Wahlström ja Nooralotta Neziri. He toivovat, että jokainen antaisi vaikka pienenkin tuen keräystilille.

Kokemukseni Lastenklinikasta

Olen ollut monissa yhteyksissä Lastenklinikan kanssa. Omat poikani saivat aikanaan hyvää hoitoa, ja Kummien kautta on tullut nähtyä tilojen ahtaus ja monet puutteet, kuten vanhempien mahdollisuus olla lasten tukena sairastelujakson aikana. Tilat eivät ole optimaaliset.

Mistä kuulin keräyksestä?

Uuden lastensairaalan keräyksestä kuulin TV:ssä, kun projekti käynnistettiin. Myöhemmin kävimme keskustelua Suomen Urheilumanagerit ry:n hallituksessa ja olimme kaikki yksimielisiä siitä, että meidän kuuluu osallistua tähän niillä keinoilla kuin voimme.

Ei summa, vaan kaikkien osallistuminen

Keräykseen laitettava summa ei ole oleellinen vaan, että jokainen osallistuu omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Aurinkoisia päiviä!

Kirjoittaja on Jukka Virtanen, Suomen Urheilumanagerit ry:n asiamies

Sisältö jatkuu mainoksen alla