Kerro meille hauskimmat, koskettavimmat tai noloimmat tapahtumat lastesi kanssa ja hersyvimmät jutut lastesi suusta. Äläkä unohda paljastaa omia ikimuistoisia mokiasi! Voit lähettää myös hauskimmat ja herttaisimmat valokuvasi lapsesi elämän varrelta.

Meidän Perhe julkaisee niin saitilla kuin lehdessäkin lukijoiden tarinoita ja kuvia perhe-elämästä. Kerro meille hauskimmat, koskettavimmat tai noloimmat tapahtumat lastesi kanssa ja hersyvimmät jutut lastesi suusta. Äläkä unohda paljastaa omia ikimuistoisia mokiasi! Voit lähettää myös hauskimmat ja herttaisimmat valokuvasi lapsesi elämän varrelta. Lähetä viestiä toimitukseen, kirjoita aihekenttään "Terveisiä perheestä".

Kasvissyöjän suuhun

Poikamme kuuli, kun radiossa puhuttiin kasvissyöjistä. Hän oli hetken hiljaa ja sanoi: "En kyllä halua joutua sen suuhun."
Poika 4 v

Elias, 3, yritti laittaa keinua koukkuihin. Eliaksen Tättä siihen:"Luoja auta sua poika!" Johon Elias vastasi: "Ei tarvitse, mä osaan issekin!"
Henni, Somero

Liikutaan julkisilla

Samuli, 9, oli junamatkalla isänsä kanssa. Konduktööriä odotellessa junalippuja tarkastamaan Samuli kysyi: "Joko se amatööri pian tulee" Isää alkoi naurattaa, joten Samuli yritti korjata: "Joko se jonglööri pian tulee"
Samuli, Seinäjoki

Lähdimme Nikon, 4, kanssa bussilla kaupunkiin. Jo kotipihassamme Niko näki Suomen lipun ja kysyi mikä päivä tänään on? ?Aleksis Kiven päivä?, vastasin. Paluumatkalla Niko katseli ikkunasta ulos ja näki taas Suomen lipun. Tietoisena, miksi liputetaan, kertoi hän muillekin kanssamatkustajille: ?Tänään on Aleksin Kives -päivä!?
Nikon äiti Oulusta

Sanni 1 v 8 kk huomasi jalassaan olevan untuvaisia karvoja. Neiti meni tutkimaan isin jalkaa ja tokaisi hämmästyneenä: "Oho, koirankarvoja!"
Carita Partanen, Lahti

Ruokahuolto toimii

Käymme yleensä kaupassa koko perhe yhdessä. Keräilin ruokaostoksia syliin. Huomasin, että mieheni on jo menossa kassalle ja suunnistin sinne päin. Juttelin hänelle iltapäivälehden lööpistä samalla, kun tarjosin ostoksiani kärryyn. Siinä vaiheessa mies sanoi minulle, että nyt taitaa mennä väärään kärryyn. Minä katsoin miestä ja totesin, että niinpäs taitaa mennä, en tuntenut häntä ollenkaan. Oma mieheni oli lapsemme kanssa vielä tekemässä ostoksia.
Äiti ostoksilla

Tein ruokaa. Ajattelin samalla varmaan jotain vähemmän arkista. Kaadoin tottuneesti kattilasta vedet pois kannen avulla ja nostin ruoan pöytään. Kohta kuului "Hmm, syödäänkö tätä haarukalla vai lusikalla" Nakkikeitto oli hieman eri muodossa kuin yleensä...
Keittäjä-äiti

"Hyi minkä makuselta haistuu!" totesi kaksivuotias tyttäremme kukasta, joka ei ollut hyvän tuoksuinen. Kolmen lapsen äiti

Terveisiä perheestä, Meidän Perhe 12/2007

Kerro meille

Kerro meille hauskimmat, koskettavimmat tai noloimmat tapahtumat lastesi kanssa ja hersyvimmät jutut lastesi suusta. Äläkä unohda paljastaa omia ikimuistoisia mokiasi! Voit lähettää myös hauskimmat ja herttaisimmat valokuvasi lapsesi elämän varrelta. Lähetä viestiä toimitukseen, kirjoita aihekenttään "Terveisiä perheestä".

Jos et kuvaa omaa lastasi, pyydä lupa lapsen vanhemmilta kuvan julkaisuun perhe.fi-sivulla. Lupa on kysyttävä myös kuvaajalta, jos kuva ei ole sinun ottamasi. Lähettäjä vastaa siitä, että kaikki luvat ovat kunnossa. Lähettämääsi kuvaa voidaan käsitellä ja se voidaan julkaista korvauksetta uudelleen perhe.fi verkkopalvelussa ja/tai Meidän Perhe -lehdessä ja/tai muussa Sanoma Magazines Finlandin lehdessä, tuotteessa tai palvelussa. Valitettavasti emme voi julkaista kaikkia kuvia lehdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Siiri 4v. istui takapenkillä autossa. "Äiti, mikä se on se sykiatria?"  "Öö...ne hoitaa sellaisia sairauksia..." . Ei riittänyt Siirille ja tivaaminen jatkui. " No, jos vaikka aikuinen kuulee tai näkee asioita, joita ei oikeasti ole", äiti yrittää. Pitkä hiljaisuus."NO NIIN! mulla on se sykiatria, huutaa Siiri. Kysyin sulta yhtenä päivänä, että mitä sä äiti sanoit ja vastasit ettet sanonot mitään. Mä olin ihan varma, että kuulin sun sanovan jotain!

nm. autokeskustelua

 

Vierailija

Emma 5v oli ollut mummun ja vaarin kanssa Tukholmassa Junibackenissa ja kun neiti kotiutui, kyselin, että millaista siellä oli, no neiti sanoi, että ihan kaunista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla