Oletko jo aloittanut jouluvalmistelut? Milloin? Mitä olet tehnyt? Mitä kaikkea jouluvalmisteluihisi kuuluu?

Vai onko jouluvalmistelujen aloittaminen kuukausia ennen juhlaa mielestäsi turhaa hössötystä? Milloin sinä aloitat valmistelut: joulukuun alussa, puolivälissä vai muutamaa päivää ennen aattoa? Mitä valmisteluihisi kuuluu?

Miksi näin?

Kerro meille jouluvalmisteluiden perinteistäsi! Vastaa pikagallupiimme ja täydennä vastauksiasi kommentit-kentässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ensimmäiset lahjat hankitaan jo joulun alennusmyynneistä. Näin ainakin ennen nyt miehen lapsi alkaa jo olla niin vanha että joutuu keksimään joko paremman piilon tai lahjat jää siihen mitä kuukauden aikana ehtii kerätä. Perheessämme(suvussamme) käytetään myös minun sukupolvessani ahkerasti kirpparia ja usein saankin sisaruksiltani kirpparilöytöjä lahjaksi samoin kuin sisarukseni. Lapsille yritän löytää myös edullisia uusia lahjoja pakettiin.

Vierailija

Marraskuussa laitan jouluvalot torjumaan pimeyttä. Kaivan kynttilät esiin. Ostan pikku hiljaa joululahjat. Läheiset kaverit saa jotain pientä ja kummilapset. Ja oma joulu on pilalla jollei saa muutamaa pkt. Jouluruokaa tulee jo maisteltua reilusti ennakkoon.  Jouluverhot on oltava jossain huoneessa ikkunoissa. Ja lasten riemu kruunaa aaton.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla