Kerätään yhdessä ostoslista ekaluokkalaiselle! Mitä teillä hankitaan ennen koulun alkua? Mitä pakataan mukaan kouluun, mitä tarvitaan kotiin?

Jos sinulla on jo koululaisia, kerro, mitä aikanaan hankitte ja mikä osoittautui ehkä turhaksi. Entä mitä olisi sittenkin tarvinnut?

Kuinka paljon rahaa arvioit menevän hankintoihin yhteensä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei pidä ottaa mitään turhaa stressiä noista varusteista kouluun,niitä voi täydentää pitkin syksyä.Ja mitä tulee noihin kengännauhojen solmimisiin ja perunoiden kuorimisiin...Kyllä ne opitaan pikkuhiljaa.Itse otin Wilman kautta yhteen opettajan kanssa pariin otteeseen noiden hössötysten takia.Nyt alkuun eka luokkalaiselle riittää reppu ja asiallinen vaatetus.

Vierailija

Lapsi saa kaiken tarvittavan koulusta mitä hän tarvitsee itse koulussa mikä tarkoittaa että niitä ei viedä kotiin (kynä, kumi, viivain, värikynät, liima, teroitin) eli hän tarvitsee samaiset jotta pystyy tekemään koulutehtäviä ja läksyjä kotona. Tehtävissä välitetään, piirretään, kirjoitetaan, saatetaan joutuu yhdistelemään asioita leikkaamalla ja liimaamalla

Lisäksi sisäliikuntavarusteet (veskat/shortsit, t-paita, pyyhe, pienet eivät sisäpelitossuilla tee mitäänsanomaton riippuu paljolti opettajasta tarvitseeko isokaan). Ulkoliikuntaan sopivat säähän kuin säähän ja KUNNON KENGÄT (ei tennarit vaan lenkkitossut).

TÄRKEINTÄ: Koulupäiviin sellaiset kengät joiden sitomiseen ja päälle laittamiseen ei kulu koko välituntia JA OPETTAKAA LAPSENNE SITOMAAN KENGÄNNAUHAT. Opettaja ei tätä tule koulussa tekemään.

LOPUKSI! Antakaa rakkautta ja huomiota, on iso tai pieni koululainen kyseessä niin läksyjen tekemistä kannattaa ja pitää valvoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla