Kerätään yhdessä ostoslista ekaluokkalaiselle! Mitä teillä hankitaan ennen koulun alkua? Mitä pakataan mukaan kouluun, mitä tarvitaan kotiin?

Jos sinulla on jo koululaisia, kerro, mitä aikanaan hankitte ja mikä osoittautui ehkä turhaksi. Entä mitä olisi sittenkin tarvinnut?

Kuinka paljon rahaa arvioit menevän hankintoihin yhteensä?

Vierailija

Mitä lapsi tarvitsee ekaluokalle kouluun?

Ei pidä ottaa mitään turhaa stressiä noista varusteista kouluun,niitä voi täydentää pitkin syksyä.Ja mitä tulee noihin kengännauhojen solmimisiin ja perunoiden kuorimisiin...Kyllä ne opitaan pikkuhiljaa.Itse otin Wilman kautta yhteen opettajan kanssa pariin otteeseen noiden hössötysten takia.Nyt alkuun eka luokkalaiselle riittää reppu ja asiallinen vaatetus.
Lue kommentti
Vierailija

Mitä lapsi tarvitsee ekaluokalle kouluun?

Lapsi saa kaiken tarvittavan koulusta mitä hän tarvitsee itse koulussa mikä tarkoittaa että niitä ei viedä kotiin (kynä, kumi, viivain, värikynät, liima, teroitin) eli hän tarvitsee samaiset jotta pystyy tekemään koulutehtäviä ja läksyjä kotona. Tehtävissä välitetään, piirretään, kirjoitetaan, saatetaan joutuu yhdistelemään asioita leikkaamalla ja liimaamalla Lisäksi sisäliikuntavarusteet (veskat/shortsit, t-paita, pyyhe, pienet eivät sisäpelitossuilla tee mitäänsanomaton riippuu paljolti...
Lue kommentti