Kehtaatko tunnustaa tuoreelle kumppanille, kuinka monen kanssa olet ollut intiimissä kanssakäymisessä?

Vauva.fi:n Aihe vapaa -palstan keskustelijat pohtivat, kuinka monta seksikumppania on yhdelle ihmiselle sopivasti.

Enempi parempi

”En huolisi ikinä 1–2 kumppanin kanssa ollutta naista. Kokemuksesta miehenä voin sanoa, että ovat liian varauksellisia muissakin asioissa ja seksi on tylsää.”

”Kunhan tauteja ei ole, niin all goes! Ei mua edes kiinnosta tietää naisen kumppanien määrää, mutta sukupuolitautitestit haluan nähdä kirjallisena.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Jos mies kertoisi hänellä olleen vaikka yli 20 kumppania sängyssä, niin odottaisin häneltä jo aika hyvää asiantuntemusta naisen kanssa toimimisesta. Jos sanat olisivat suuremmat kuin taidot, olisin erittäin pettynyt.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Lopetin laskemisen jo ajat sitten mutta sanoisin, että yli 50 sänkykumppania on kokeiltu! Olen 37-vuotias lääkäri, yhden lapsen äiti ja vaimo. Olen harrastanut paljon seksiä, koska pidän siitä.”

”Ei se järvi soutamalla kulu."

Ei kuulu muille

”Saa olla niin monta kuin haluaa! Daa?”

”Ei tuollaisia asioita muille kerrota. En ole ikinä kertonut kellekään miehelle enkä naiselle, monenko kanssa olen ollut sängyssä.”

”Kysyttekö todella uudelta kumppaniltanne, monta seksisuhdetta kenelläkin on ollut? Itse olen kohta viisikymppinen ja 20 vuotta parisuhteessa ollut. Kummallakin on ollut oma elämä, mutta me ei me nyt sentään olla kyselty, monenko kanssa olet ollut.”

Vähempi riittää

”Kevytkenkäisiä ovat kaikki yhden yön juttujen harrastajat tai ensimmäisellä tapaamisella sänkyyn menevät. Kolme kumppania riittänee normaalille noin 80 vuotta elävälle ihmiselle. Yksi opiskeluajan poikaystävä, yksi lapsien isä ja yksi vanhuusajan toveri.”

”Mun lisäksi yksikin on jo yleensä liikaa.”

”Max 5 olisi parempi nuorelta naiselta.”

”Sata eri kumppania on aika reipas summa kenelle vaan, en kovasti kehua retostaisi tällä summalla, oli mies tai nainen.”

Kaunistelu kannattaa

”Itselläni on ollut yli 20 kumppania mutta miehille tosiaan pitää sanoa, että on ollut kymmenisen kumppania. Olen 35-vuotias.” 

”Itsellä ei ole kovin montaa kumppania ollut, mutta siitäkin määrästä otan tarvittaessa puolet pois.”

”Helppo se on niiden päteä, jotka ovat teinistä asti seurustelleet aviomiestensä kanssa. Elin vuosia sinkkuna ja olin joskus yksinäinen. 12 miestä ja jollain tapaa kuitenkin häpeän sitä. Kun sitä on kysytty, olen puolittanut lukeman. En tiedä miksi.”

”Itselläni on ollut kumppaneita 5 vuodessa 37. Viidestä vuodesta 2,5 v yhden kumppanin kanssa. Enpä kadu, mutta en kyllä kertoisikaan oikeaa lukua jos kysyttäisiin.”

Se oikea on tarpeeksi

”Itselläni on tähän asti ollut vain yksi ja niin on omalla miehellänikin. Aloimme seurustelemaan 17-vuotiaina. Kannan ylpeänä lukuani.”

”Olen vain mieheni kanssa ollut, mutta tylsä ja väritön en missään nimessä ole, varautunut nyt kaikista vähiten. Asiat nyt vain sattumalta menivät niin, että 'vain' yhden kanssa olen ollut, eikä tosiaan aina samalla kaavalla.”

Ei tuomita muita, kiitos

”Lopettakaahan se jatkuva arvostelu. Tuomitkaa ihminen vain, jos hän on tehnyt pahaa muille.”

”Miehenä ajattelen, että seksikumppanien lukumäärä naisella voi olla sama kuin miehelläkin, 1 tai 20, ehkä 50, riippuen miten elämä on mennyt. Koska seksi on jokaisen kanssa erilaista niin merkityksellistä on nykyhetki ja hän, jonka kanssa on nyt.”

Lue lisää

Jätin hyvän miehen, sain vauhtia ja vaaraa

Vauva tuli - hyvästi parisuhde ja seksi?

Ex-kumppani vainoaa netissä - puhelimessa vakoiluohjelmia, tileille tunkeuduttu

Ei ole koskaan tarvinnut valehdella, mieheni ei ole kysynyt aikaisempien kumppanieni määrää. Ja vaikka kysyisi, ei tarvitsi valehdella. Ei mieheni ensimmäiseni ole, mutta ei niitä silti montaa ole.

N29

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla