Häpeätkö vartaloasi seksin aikana? Naiset kertovat.

Vauva.fi:n Aihe vapaa -palstan keskustelijat kertovat, miksi oma vartalo hävettää tai ei hävetä seksin aikana.

Hävettää ja paljon!

”Häpeän vartaloani nykyään. Ennen kroppani oli hyvä (paitsi tissit) ja nautin seksistä. Nykyään olen lihonut ja lössähtänyt ja tissitkin ovat edelleen rumat.”

”Häpeän vartaloani ja paljon! Vatsa on heikoin kohtani. Se on löysä röllykkä. Nyt kun painan 71,5 kiloa, se on valtava taikinakasa.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Ennen häpesin hieman olemattomia rintojani, mutta olin hirveän tyytyväinen siihen, että olin hoikka ja pikkuinen. Synnytyksen jälkeen aloin arvostaa vartaloani ja sitä, että palauduin lopulta niin hyvin. Sitten alkoi kuitenkin harmittaa raskausarvet rinnoissa. Kummastelin, miten ennen jaksoin murehtia rintojen kokoa, kun ne olivat sentään sileät ja kauniit. Arpien takia ahdisti harrastaa seksiä päivänvalossa.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Häpeän tissejäni, jotka ovat aina olleet pienet, ja nyt imetysten jälkeen ne riippuvat. Aikanaan mieheni sanoi niiden olevan mukavasti käteen mahtuvat, nykyään ei ole sanonut mitään. Tarvitsisin kehuja vartalostani, vaikka toisaalta jo sen, että mieheni haluaa minua, pitäisi riittää.”

Ei hävetä pätkääkään

”En häpeä kroppaani. Mies kehuu sitä päivittäin.”

”En häpeä vartaloani muutenkaan, miksi tekisin niin seksissä? Olen huolehtinut itsestäni henkistä kanttia myöten ja hyväksyn puutteeni.”

”En häpeä pätkääkään ja mittani ovat 160/127. Käyn kylpylöissä ja ja harrastan seksiä. En edes tiedä, mistä sellaisen häpeän tunteen saa. Tiedän, että olen ihana ja kaunis.”

”En häpeä, mutta en itseäni juuri esittelekään. Kolmen lapsen jälkeen vatsanahka roikkuu, mutta se ei seksissä häiritse ja sen saa muuten piiloon napakoilla pikkuhousuilla.”

”En häpeä seksin aikana mutta muuten alasti kyllä. Tissit ja vatsa ovat järkyttävässä kunnossa kolmen lapsen jäljiltä.”

”Nuorena häpesin pieniä rintojani, enkä muutenkaan tykännyt itsestäni yhtään. Nyt olen 45-vuotias enkä enää häpeä. Painoa on kertynyt 10 kiloa lisää. Se sekä ilmeisesti raskaudet ja imetykset ovat kasvattaneet kuppikokoani kolmen koon verran. Tykkään tisseistäni nykyään oikein kovasti.”

Lue lisää

Miten seksistä saisi parempaa? Parhaat keinot

7 x näin saat puolisosi huomioimaan sinua enemmän

Mitä tehdä, jos mies ei halua seksiä?

Vierailija

Mulla on ihan lihomisesta tulleita raskausarpia vatsassa, reisissä, rinnoissa. En edes noteeraa niiden olemassaoloa :) Suurin osa naisista on aivan liian pinnallisia ja epävarmoja. Seksikkäintä ihmisessä on itsevarmuus!

pikkusen ylpiä äiree

Joku kysyi miksi en seuraa muotia ja tatuoi lapseni nimeä iholleni? Vastasin ettei minun tarvitse: minulla on hänestä muistona raskausarvet vatsani päällä ja olen siitä ylpeä <3

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla