Ehrnrooth ei ole ostanut tammikuussa syntyvälle kuopukselleen yhtäkään vauvanvaatetta, sillä keskenmenon jälkeen menetyksen pelko on läsnä. 

Näyttelijä ja yrittäjä Mia Ehrnrooth kertoo Me Naisten haastattelussa suhtautuvansa hyvin eri tavalla vauvan odotukseen keskenmenon koettuaan. 

Ehnroothin ja hänen miehensä Joel Roosin toisen lapsen laskettu aika on tammikuussa. Parin esikoinen Filip on nyt puolitoistavuotias. Filipistä piti tulla isoveli jo aiemmin, mutta Ehrnroothin edellinen raskaus päättyi keskenmenoon vuoden alussa. Raskaus oli keskenmenon tapahtuessa viikolla 9. 

– Yhtäkkiä en enää ollutkaan raskaana. Keskenmenokokemus opetti, miksi raskaudesta ei kannata kertoa monille kovin alussa. Kaikki raskaudet eivät pääty lapsen syntymään, Ehrnrooth sanoo Me Naisten haastattelussa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt Ehrnrooth odottaa toista lastaan neljännellä kuulla, mutta keskenmeno vaikuttaa ajatuksiin edelleen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tämä raskaus ei vieläkään tunnu minulle todelta.

Ehrnrooth kertoo, että ei ole tällä kertaa hankkinut vauvalle vielä ainoatakaan vaatetta, sillä menettämisen pelko on vahvasti läsnä. 

– En suunnittele elämää vielä uusiksi. Pettymyksen jälkeen olen paljon maltillisempi. En enää oleta, että tämä menee juuri kuten haluan, Mia sanoo.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla