Sauli Niinistö ja Jenni Haukio kesäkuussa 2017. Kuva: Miska Puumala
Sauli Niinistö ja Jenni Haukio kesäkuussa 2017. Kuva: Miska Puumala

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio julkaisivat ilouutisen.

”Jos kaikki sujuu odotetusti, perheemme kasvaa helmikuussa 2018. Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu”, lukee Tasavallan presidentin kanslian maantaina julkaisemassa tiedotteessa.

Niinistö, 69, ja Haukio, 40, paljastavat, että vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä.

”Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa”, Niinistö ja Haukio tiedottavat. 

Tiedotteen mukaan tuleva perheenlisäys ei tule vaikuttamaan presidentin työn hoitoon. Niinistö on ehdokkaana presidentinvaaleissa, jotka ratkeavat helmikuussa.

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio avioituivat 3. tammikuuta vuonna 2009. Tuleva lapsi on Haukiolle ensimmäinen. Niinistöllä on aiemmasta liitostaan kaksi lasta, vuonna 1975 syntynyt Nuutti ja vuonna 1980 syntynyt Matias.

Lue myös: Presidenttipari kertoo lapsettomuudesta: ”Vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä”

Vierailija

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio saavat vauvan! Laskettu aika on helmikuussa 2018

Vierailija kirjoitti: Edesvastuutonta! Jenni on aivan liian vanha synnyttämään, lapsen riski syntyä sairaana on suuri. Lisäksi Saulinkin sperman laatukin on varmasti jo heikohkoa. Siis nelikymppinen liian vanha synnyttämään? Suomessa on kuule aika monta nelikymppisenä äidiksi tullutta... Mitä tulee sperman laatuun, näyttipä tuo kuitenkin sen verran kyvykästä tavaraa tuottavan, että sai sillä lapsen aikaiseksi. Ei varmaan tarvitse pelätä, että noin skarppi mies dementoituisikaan kovin pian...
Lue kommentti
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.