Haikara asialle tai ultrakuva esiin? Kysyimme vanhempien parhaat ideat raskausuutisen kertomiseen. 

Lapsen isä on autourheilija, jolla on bensaa suonissaan ja jokakeväinen autokuume. Koska olin aiemmin aktiivisesti jarrutellut auton vaihtoa, hain kahden viivan jälkeen autokaupoilta nipun farmarimallien esitteitä ja yllätin hänet antamalla ne aamuherätyksenä. Vielä tästä hän ei arvannut, mutta yhdeksän kuukauden toimitusajasta vinkatessani ilo jo irtosikin.

Kolmannella kuulla vein kavereille tapaamiseen jokaiselle omat bebe-leivokset lahjapusseissa. Olivat hämmentyneitä ja tuli loistavia, joskin vääriä arvauksia. Eivät ehkä uskaltaneet tulkita oikein.

Laitoin Facebookiin kuvan ja itse keksimäni värssyn: Hei ystävä, kaveri ja tuttu, meillä on sellainen pikkuinen juttu, että ...kuussa meille syntyy uusi kullannuppu.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Viikolla 12 + 4 julkaisimme raskauden somessa. Valotaulussa luki Baby on board sekä laskettu aika. Ultraäänikuvat olivat valotaulun edessä. Kuvatekstiin kirjoitimme: Heippa. Haikara-Airways on päättänyt tehdä välilaskun luonamme. Arvioitu saapumisaika 02/19.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kerroin ensimmäisen ultran jälkeen kuvalla, jossa oli taljan päällä body ja ultrakuva. Tekstinä oli: Nyt salaisuuden suuren, kuiskaan mukana tuulen. Näkyy masussa pienet sormet ja varpaat. Nyt jo varmaan arvaat, meillä odotetaan vauvaa.

Juhlimme esikoisen 1-vuotissynttäreitä, ja olin tehnyt videon, jossa oli kuvia kuluneen vuoden ajalta aina syntymästä siihen päivään. Videon lopulla ruutuun tuli kuva, jossa esikoinen piteli kädessään lappua, jossa luki ”Minulla olisi vielä yksi juttu...” ja seuraavassa kuvassa lappu ”Minusta tulee isoveli”.

Leivoin töihin tutin muotoisia pipareita ja jätin ne pöydälle. Viestissä luki: otathan tästä keksin, sillä en halua olla ainut, joka kasvattaa mahaa.

Kerroimme isovanhemmille raskausviikolla viisi. Leivoimme pullaa ja otimme kuvan niistä uunissa. Edessä oli lappu, jossa luki ”valmistuu 5/2019”. Isovanhemmat eivät tosin ymmärtänyt vihjausta.

Tein isäni isänpäiväkorttiin ristikon, jonka keskelle muodostui ”sinusta tulee ukki”.

Tulevalle isoäidille kerroimme hänen synttärikahveillaan antamalla pokkarin Mummo, jonka sisällä oli ultrakuva. Kuvan takana oli laskettu aika.

Aion paljastaa raskauden somessa ensimmäisen ultran jälkeen kuvalla, jossa seison rivissä lasteni kanssa. Esikoinen pitelee bodya, jossa on vuosiluku 2012, kuopus bodya, jossa on 2013 ja itse pitelen mahani päällä bodya, jossa on vuosiluku 2019.

Annoimme tuleville mummuille kopion ultrakuvasta äitienpäiväkortin välissä.

Lähde: Vauva.fin kysely

Sisältö jatkuu mainoksen alla