Kuva: Piia Arnould
Kuva: Piia Arnould

Ihan uutta: viikkokirjeessä voit seurata raskauttasi ja vauvasi kehitystä viikko viikolta. Tilaajana osallistut myös upeisiin tuotearvontoihin!

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Meidän Perheen ja Vauvan uutiskirjeen tilaajana:

1) Saat tuoreinta tutkittua tietoa ja vertaistukea juuri oikeaan aikaan. Viikkokirje kohdennetaan sinulle raskausviikkosi perusteella. Saat kirjeen samana viikonpäivänä, kun raskausviikkosi vaihtuu, ja kirje seuraa myös vauvavuonna lapsesi kehitystä joka viikko. Voit tilata samaan kirjeeseen kerran kuukaudessa myös isompien lastesi iän mukaan valittuja juttuja. Voit milloin tahansa käydä muuttamassa tietojasi oman profiilisi asetuksista. Tiedot eivät ole näkyvissä muille käyttäjille. Saat kirjeen mukana myös Vauva.fin uusimmat jutut raskaudesta, lapsen kehityksestä ja vanhemmuudesta.

2) Osallistut joka kuukausi arvontaan, jossa voit voittaa hienoja palkintoja. Arvomme kerran kuukaudessa palkinnon kaikkien Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajien kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun tilaat viikkokirjeen nyt, osallistut Oral B -tuotepaketin arvontaan! Paketissa on Oral B Kids- ja Oral B Junior -sähköhammasharjat sekä Oral B Kids- ja Junior-hammastahnat. Palkinnon arvo on noin 80 euroa, ja se arvotaan 3.6.2019 kaikkien viikkokirjeen tilaajien kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Sisältö jatkuu mainoksen alla