Kuva: <span class="photographer">Piia Arnould</span>
Kuva: Piia Arnould

Ihan uutta: viikkokirjeessä voit seurata raskauttasi ja vauvasi kehitystä viikko viikolta. Tilaajana osallistut myös upeisiin tuotearvontoihin – nyt voit voittaa 150 euron arvoisen Lego-paketin!

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Meidän Perheen ja Vauvan uutiskirjeen tilaajana:

1) Saat tuoreinta tutkittua tietoa ja vertaistukea juuri oikeaan aikaan. Viikkokirje kohdennetaan sinulle raskausviikkosi perusteella. Saat kirjeen samana viikonpäivänä, kun raskausviikkosi vaihtuu, ja kirje seuraa myös vauvavuonna lapsesi kehitystä joka viikko.

Voit tilata samaan kirjeeseen kerran kuukaudessa myös isompien lastesi iän mukaan valittuja juttuja. Voit milloin tahansa käydä muuttamassa tietojasi oman profiilisi asetuksista. Tiedot eivät ole näkyvissä muille käyttäjille. Saat kirjeen mukana myös Vauva.fin uusimmat jutut raskaudesta, lapsen kehityksestä ja vanhemmuudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2) Osallistut joka kuukausi arvontaan, jossa voit voittaa hienoja palkintoja. Arvomme kerran kuukaudessa palkinnon kaikkien Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajien kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun tilaat viikkokirjeen nyt, osallistut Lego Star Wars Slave I -paketin arvontaan! Paketti on 20-vuotisjuhlaversio, ja siihen kuuluu yksityiskohtainen Boba Fettin klassinen Slave I -tähtilaiva sekä viisi Star Wars -minihahmoa. Arvomme yhden palkinnon, ja sen arvo on 149,95 euroa. Palkinto arvotaan 21.8.2019 kaikkien viikkokirjeen tilaajien kesken.

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Sisältö jatkuu mainoksen alla