Kuva: Piia Arnould
Kuva: Piia Arnould

Ihan uutta: viikkokirjeessä voit seurata raskauttasi ja vauvasi kehitystä viikko viikolta. Tilaajana osallistut myös upeisiin tuotearvontoihin!

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajana:

1) Saat tuoreinta tutkittua tietoa ja vertaistukea juuri oikeaan aikaan. Viikkokirje kohdennetaan sinulle raskausviikkosi perusteella. Saat kirjeen samana viikonpäivänä, kun raskausviikkosi vaihtuu, ja kirje seuraa myös vauvavuonna lapsesi kehitystä joka viikko. Voit tilata samaan kirjeeseen kerran kuukaudessa myös isompien lastesi iän mukaan valittuja juttuja. Voit milloin tahansa käydä muuttamassa tietojasi oman profiilisi asetuksista. Tiedot eivät ole näkyvissä muille käyttäjille. Saat kirjeen mukana myös Vauva.fin uusimmat jutut raskaudesta, lapsen kehityksestä ja vanhemmuudesta.

2) Osallistut joka kuukausi arvontaan, jossa voit voittaa hienoja tuotepalkintoja. Arvomme kerran kuukaudessa palkinnon kaikkien viikkokirjeen tilaajien kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun tilaat viikkokirjeen nyt, voit voittaa uutuuskirjan Samasta padasta 2: Puolessa tunnissa — kirja joka saa nirsonkin nauttimaan ruoasta (Readme.fi, 2019). Outi Väisäsen ja Riitta Kantinkosken kirja ratkoo ruuhkavuosia elävän arjen ruokapulmia. Kirjan reseptit sopivat myös vauvalle ja ilahduttavat erityisesti sellaista, jonka perheeseen kuuluu nirsoilija. Arvomme kolme kirjaa, ja yhden palkinnon arvo on 38 euroa. Arvonta tehdään 7.3.2019. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Sisältö jatkuu mainoksen alla