Kuva: Piia Arnould
Kuva: Piia Arnould

Ihan uutta: viikkokirjeessä voit seurata raskauttasi ja vauvasi kehitystä viikko viikolta. Tilaajana osallistut myös upeisiin tuotearvontoihin – joulukuussa voit voittaa viihdyttävän joululahjan koko perheelle!

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajana:

1) Saat tuoreinta tutkittua tietoa ja vertaistukea juuri oikeaan aikaan. Viikkokirje kohdennetaan sinulle raskausviikkosi perusteella. Saat kirjeen samana viikonpäivänä, kun raskausviikkosi vaihtuu, ja kirje seuraa myös vauvavuonna lapsesi kehitystä joka viikko. Voit tilata samaan kirjeeseen kerran kuukaudessa myös isompien lastesi iän mukaan valittuja juttuja. Voit milloin tahansa käydä muuttamassa tietojasi oman profiilisi asetuksista. Tiedot eivät ole näkyvissä muille käyttäjille. Saat kirjeen mukana myös Vauva.fin uusimmat jutut raskaudesta, lapsen kehityksestä ja vanhemmuudesta.

2) Osallistut joka kuukausi arvontaan, jossa voit voittaa hienoja tuotepalkintoja. Arvomme kerran kuukaudessa palkinnon kaikkien viikkokirjeen tilaajien kesken.

Kun tilaat viikkokirjeen nyt, voit voittaa viihdyttävän joululahjan koko perheelle! Arvomme 4 perhelahjalippua Messukeskuksen Suomen suurin Sisähuvipuisto -tapahtumaan. Perhelippu oikeuttaa kertakäynnin tapahtumaan 26.12.–6.1. (sis. 2 aikuista ja max 3 alle 18v saman perheen lasta). Tapahtuman TaaperoAlue, Pomppulinnataivas, PeliAlue ja SporttiAlue tarjoavat hauskoja hupeja ja monipuolista tekemistä sekä lapsille että aikuisille. Arvonta tehdään 20.12.2018 kaikkien viikkokirjeen tilaajien kesken. Yhden perhelahjalipun arvo on 40 euroa.


Tilaa ilmainen viikkokirje tästä