Hilary Duff tunnetaan erityisesti roolista Lizzie McGuirena. Kuva: MVphotos
Hilary Duff tunnetaan erityisesti roolista Lizzie McGuirena. Kuva: MVphotos

Hilary Duff synnytti tyttären viikko sitten. Nyt hän paljastaa vauvan nimen Instagramissa.

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Hilary Duff julkaisi tänään Instagramissa kuvan, jossa hän on kumartunut miehensä Matthew Koman kanssa hellästi vastasyntyneen tyttärensä puoleen. Kuvateksti paljastaa, että tyttären nimeksi tuli Banks Violet Bair.

Duff synnytti tyttären viime torstaina 25. lokakuuta. Kuvalla on jo yli miljoona seitsemänsataatuhatta tykkäystä. Fanit onnittelevat pariskuntaa runsain sydämin.

Näyttelijän Twitter-fanit hehkuttavat Duffin synnyttäneen kotona, sillä Instragam-kuvan teksti jatkuu: ”Hän tuli maailmaamme viime torstaina kotona ja on kiistatta taikaa.” 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hilary Duff on jakanut Instagram-tilillään säännöllisesti kuvia raskautensa etenemisestä. Eräässä kuvassa hän kirjoittaa raskauden olevan myös vaikeaa: ”Tissit ovat isommat, maha on isompi, vartalo on isompi. Jestas... raskausaika on vaikeaa. Lähetän rakkautta kaikille niille äideille, jotka saavat sen näyttämään vaivattomalta... tämä matka on helvetin vaikea ja uskomattoman erityinen. Ihanaa kantaa pientä elämää sisällään ja unelmoida kaikista tulevista seikkailuista, muuuutta uskomattoman vaikeaa saada laitettua omat kengät jalkaan.”

Hilary Duffilla on edellisestä liitostaan Mike Comrien kanssa kuusivuotias poika Luca Cruz Comrie.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla