Näyttelijä Cameron Diaz avioitui Benji Maddenin kanssa viisi vuotta sitten.
Näyttelijä Cameron Diaz avioitui Benji Maddenin kanssa viisi vuotta sitten.

Cameron Diazin ja Benji Maddenin esikoinen on pieni tyttö.

Näyttelijä Cameron Diaz, 47, ja muusikko Benji Madden, 40, kertoivat esikoisensa syntymästä Instagram-tileillään. ”Olemme onnellisia, siunattuja ja kiitollisia saadessamme aloittaa uuden vuosikymmenen ilmoittamalla tyttäremme, Raddix Maddenin, syntymästä”, tuoreet vanhemmat kirjoittavat.

Cameron ja Benji kertovat samalla, että eivät aio julkaista tyttärestään kuvia tai muita yksityisiä tietoja. ”Muuta kuin sen, että hän on todella, todella suloinen! Jotkut sanoisivat jopa RAD”, pari sanailee. Rad merkitsee englannin puhekielessä siistiä tai upeaa, ja sanaa voidaan käyttää esimerkiksi ilmaisujen cool tai exciting sijaan.

People-lehden haastattelema nimiasiantuntija arvelee, että pariskunta on keksinyt tyttärelleen uniikin Raddix-nimen itse. Uniikkien nimien antaminen on trendikästä erityisesti julkkisten keskuudessa, Nameberry-nimipalvelun johtaja Pamela Redmond kertoo jutussa. Nimessä on muitakin trendikkäitä elementtejä: kirjain X ja sukupuolineutraalius.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Toisaalta julkkisten antamat harvinaiset tai uniikit nimet saattavat kadottaa ainutlaatuisuutensa hyvinkin pian. Näin kävi esimerkiksi Benji Maddenin veljen, Joel Maddenin perheessä. Kun Joel Madden ja Nicole Ritchie antoivat lapsilleen harvinaiset nimet Harlow ja Sparrow, nimet saivat pian lisää kantajia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Vierailija

Montakohan kertaa lääkärissä on rampattu tämänkin ihmeen eteen. No, ehkä vähemmän kuitenkin kuin Niinistö kumppaneineen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla