Kim Kardashian ja Kanye West ovat olleet yhdessä vuodesta 2012. Kuva: MVPhotos
Kim Kardashian ja Kanye West ovat olleet yhdessä vuodesta 2012. Kuva: MVPhotos

Tosi-tv-tähti paljasti amerikkalaisessa keskusteluohjelmassa tulevan lapsen sukupuolen. 

Kim Kardashianin, 38, ja hänen miehensä Kanye Westin, 41, vuosi 2019 on vauvantuoksuinen. Kardashian nimittäin paljasti Andy Cohenin luotsaamassa keskusteluohjelmassa, että perhe kasvaa neljännellä lapsella. Kardashian vieraili ohjelmassa yhdessä siskojensa Khloén ja Kourtneyn kanssa. 

Video: Youtube / Watch What Happens Live with Andy Cohen

Kardashian kertoi, että tuleva lapsi on poika ja laskettu aika on lähiaikoina ("sometimes soon"). 

Kardashian-Westin perheeseen kuuluu ennestään kolme lasta: viisivuotias North ja kolmevuotias Saint. Nuorin lapsista, yksivuotias Chicago, on syntynyt sijaissynnyttäjän avulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas 🎄

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @kimkardashian

Kardashian on kertonut avoimesti terveysongelmistaan, joiden vuoksi hän päätyi kahden ensimmäisen lapsensa jälkeen käyttämään sijaissynnyttäjää. Myös neljäs lapsi syntyy sijaissynnyttäjän avulla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kim Kardashianin perheenlisäyksestä on huhuttu jo viikkoja. Kardashian itse kertoi Cohenin haastattelussa, että hän lipsautti vauvauutisen vahingossa järjestämissään pikkujouluissa. Cohenin ohjelmassa nähty haastattelu on ensimmäinen kerta, kun Kardashian itse vahvistaa uutisen julkisesti. 

Vierailija

Jotain inhaa tuossa sijaissynnyttäjän kropan käyttämisessä on. Miksi kaikilla pitää olla biologinen lapsi? Tässäkin tapauksessa oli jo ennestään kaksi biologista ja vielä piti kaksi lisää saada, joten maksetaan toisen ihmisen fyysiset ja henkiset vaivat pois rahalla. Miksi ei adoptio ole vaihtoehto, jos haluaa perheen eikä itse pysty saamaan (lisää) lapsia? Ovatko biologiset lapset muka jokin perusoikeus, jonka takia voidaan käyttää toisen naisen vartaloa synnytyskoneena?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla