Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja muusikko Kanye West saavat seuraavan lapsensa sijaissynnyttäjän avulla. Kuva: MVphotos
Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja muusikko Kanye West saavat seuraavan lapsensa sijaissynnyttäjän avulla. Kuva: MVphotos

Kosmetiikkayrittäjä ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian saa miehensä Kanye Westin kanssa kolmannen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla.

Yhdysvaltalainen superjulkkis ja kosmetiikkayrittäjä Kim Kardashian, 36, saa räppäri Kanye Westin, 40, kanssa kolmannen lapsensa ensi vuoden tammikuussa. Pariskunta avioitui 2014, ja heillä on entuudestaan 4-vuotias North-tytär ja kohta kaksi vuotta täyttävä Saint-poika. 

Kardashian on kuvaillut viimeisimmän synnytyksensä olleen ”kivuliain kokemus ikinä”.

Vaikka pariskunta on haaveillut suuremmasta perheestä, Kardashian ei voi – eikä halua –  enää itse enää synnyttää. Hänen molemmat raskautensa ovat olleet vaikeita ja synnytyksiä on haitannut hengenvaarallinen istukan kiinnittymishäiriö. Kardashian on kuvaillut viimeisimmän synnytyksensä olleen ”kivuliain kokemus ikinä”, eikä hän aio enää koskaan moista kokea.

Niinpä Kardashian ja West ovat nyt turvautuneet sijaissynnyttäjää. Tulossa on TMZ-viihdesivuston tietojen mukaan tyttövauva. Saamme varmasti pian myös kuvapäivityksiä asiasta, sillä Kardashian on maailman taitavimpia sometähtiä. Hänellä on yksin Instagamissa 103 miljoonaa seuraajaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 

Total eclipse of the heart

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu

Toki tässä perheenkasvatusmetodissa ei ole mitään ihmeellistä, ainakaan Hollywoodin mittapuulla. Rapakon takana kun on harrastettu jo pitkään sijaissynnyttäjien käyttöä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime vuoden tammikuussa Huippumalli haussa -ohjelmasta tuttu Tyra Banks sai valokuvaajapoikaystävänsä Erik Aslan kanssa esikoisensa, York Banks Aslan, sijaissynnyttäjän myötävaikutuksella.

 

 

Muun muassa Ally McBeal -tv-sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Lucy Liu on muuten pitänyt perhe-elämänsä salassa, mutta ilmoitti pari vuotta sitten yllättäen saaneensa vauvan, Rockwell Lloyd Liun, sijaissynnyttäjän avulla.

 

Introducing the new little man in my life, my son Rockwell Lloyd Liu. In ❤️!

Henkilön Lucy Liu (@lucyliu) jakama julkaisu

Greyn anatomia -sarjan tähti Ellen Pompeo ja hänen aviomiehensä Chris Avery taas ovat turvautuneet tähän metodiin jo kahdesti. Kolme vuotta sitten he saivat toisen tyttärensä, Sienna May Iveryn, ja viime vuonna pojan, Eli Christopherin, sijaissynnyttäjän avustuksella.

 

❤️Eli Christopher❤️ Chris Ivery just fell a notch.. I've got a new guy

Henkilön Ellen Pompeo (@ellenpompeo) jakama julkaisu

Myös muun muassa Nicole Kidmanin tytär Sunday sekä Sarah Jessica Parkerin kaksoset Marion ja Tabitha tulivat maailmaan sijaissynnyttäjien avustuksella. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla