Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.
Kate Hudson ja hänen miehensä Danny Fujikawa julkistivat Hudsonin raskauden huhtikuussa Instagramissa. Kuva: MVPhotos
Kate Hudson ja hänen miehensä Danny Fujikawa julkistivat Hudsonin raskauden huhtikuussa Instagramissa. Kuva: MVPhotos

Kun julkkikset tiedottavat raskaudestaan, kaikki keinot ovat käytössä mini-ilmapalloista videoihin ja lavastettuihin poseerauksiin. Osallistu jutun lopussa: miten sinä kerroit raskaudestasi?

Jessica Alba

Yhdysvaltalaisnäyttelijä julkisti kolmannen raskautensa Instagramissa heinäkuussa 2017. Lyhyellä videolla esiintyvät Jessican, 37, kaksi tytärtä, Honor ja Haven, jotka pitävät kädessään ilmapalloja numeroilla yksi ja kaksi. Jessica itse pitelee palloa numero kolme.

Jessica Alban ja hänen elokuvatuottajamiehensä Cash Warrenin kolmas yhteinen lapsi Hayes syntyi vuoden 2017 lopussa.

Kuva: Instagram / @jessicaalba

Beyoncé

Texasista kotoisin oleva supertähti Beyoncé Knowles-Carter, 36, on raskausjulkistusten guru. Kun Beyoncé odotti ensimmäistä lastaan Blue Ivyä vuonna 2011, laulaja päätti julkistaa raskautensa esiintymislavalla. Musiikkitapahtuma MTV Video Music Awardseilla on miljoonayleisö, joten Beyoncé sai vahvistettua hänen ja hänen miehensä Jay Z:n ympärillä velloneet raskaushuhut kerralla oikeiksi. Blue Ivy syntyi tammikuussa 2012.

Video: Youtube / MTV News

Beyoncén taidokkaat raskausjulkistukset eivät lopu tähän. Vuonna 2017 tähti paljasti Instagramissa odottavansa kaksosia. Maalauksellinen kuva Beyoncésta suuren kukka-asetelman edessä on Instagramin historian kolmanneksi tykätyin kuva yli 11 miljoonalla tykkäyksellä. Kaksoset Rumi ja Sir Carter syntyivät vuoden 2017 kesäkuussa.

Kuva: Instagram / @beyonce

Alanis Morissette

Kanadalainen laulaja ja lauluntekijä kertoi odottavansa toista lastaan animoidulla musiikkivideolla. Videon lopussa Alanis ja hänen miehensä Mario Treadway sekä heidän esikoispoikansa katselevat yhdessä ultrakuvia uudesta tulokkaasta. 44-vuotiaan Alanis Morissetten ja hänen miehensä toinen lapsi syntyi vuonna 2016. 

Video: Youtube / Alanis Morissette

Justin Timberlake

Yhdysvaltalainen pop-laulaja Justin Timberlake ja hänen vaimonsa Jessica Biel saivat esikoispoikansa huhtikuussa 2015. Pari ei ollut kommentoinut raskaushuhuja mitenkään, mutta muutama kuukausi ennen vauvan syntymää Timberlake julkaisi Instagramissa kuvan, joka vahvisti huhut. Kuvassa Timberlake suutelee vaimonsa raskausvatsaa. 

Kuva: Instagram / @justintimberlake

Kate Hudson

Näyttelijä Kate Hudson, 39, paljasti huhtikuussa odottavansa kolmatta lastaan. Instagramissa julkaistulla videolla Kate ja hänen miehensä, muusikko Danny Fujikawa paljastavat samalla myös tulevan lapsen sukupuolen. Pariskunta puhkaisee videolla ilmapalloja, joiden sisältä tulvahtaa pinkkejä koristeita sekä mini-ilmapalloja.

Lapsi on Katen ja Dannyn ensimmäinen yhteinen, ja perheeseen kuuluvat myös Katen kaksi poikaa näyttelijän edellisistä liitoista. 

 

SURPRISE!!! 🤱 If you’ve wondered why I’ve been so absent on my social channels it’s because I have never been more sick! It was the most sick first trimester of all my children. Boomerangs have made me nauseous, Superzoom is an easy way to have my head in the toilet, food instagrams make me queezy and thinking too much about insta stories made me even more exhausted than I already had been. If you’ve seen me out and about smiling and pretending like everything is amazing...I was lying! BUT! I have broken through on the other end of that and rediscovering the joys of insta/snap. We have been trying to keep this pregnancy under the radar for as long as possible but I’m a poppin now! And it’s too darn challenging to hide, and frankly hiding is more exhausting then just coming out with it! My kids, Danny, myself and the entire family are crazy excited! A little girl on the way 💕

Henkilön Kate Hudson (@katehudson) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @katehudson

Olivia Wilde

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Olivia Wilde, 34, kertoi odottavansa toista lasta näyttelijämiehensä Jason Sudeikisin kanssa herkällä Instagram-kuvalla vuonna 2016. Kuvassa Olivia poseeraa parin 2-vuotiaan esikoispojan kanssa, joka yrittää imitoida äitinsä raskausvatsaa. Tuleva isoveli näyttää iloitsevan pian koittavasta perhetapahtumasta.

Olivian ja Jasonin toinen lapsi, tytär Daisy, syntyi syksyllä 2016. 

 

Matching baby bumps. ✌️

Henkilön Olivia Wilde (@oliviawilde) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @oliviawilde

Oletko raskaana ja haluat julkistaa asian? Ota avuksi Vauvan kortit!

Kerro miten sinä olet julkistanut raskautesi maailmalle!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Mitä enemmän siittiöitä, sitä suurempi mahdollisuus munasolulla on hedelmöittyä.

Jos toiveissa on tulla isäksi, tämä tulos kiinnostaa varmasti: Harvardin yliopiston tutkimuksessa selvisi, että liian tiukat alushousut voivat laskea siittiöiden määrää miljoonilla.

Tutkimuksessa analysoitiin Yhdysvaltalaisella lapsettomuusklinikalla asiakkaana olevien miesten siemennestenäytteitä kolmen kuukauden ajan. Lisäksi miehet raportoivat, millaisia alushousuja he käyttivät tarkastelujakson aikana. 

Kävi ilmi, että lahkeellisia boksereita käyttäneillä miehillä oli spermassaan 17 prosenttia enemmän siittiöitä kuin miehillä, jotka käyttivät muita alushousumalleja. Boksereita suosineet miehet tuottivat myös 25 prosenttia enemmän siemennestettä. Tutkimukseen osallistui 656 miestä.

Siittiöiden määrää on mahdotonta tietää, ellei sitä erikseen tutkita.

Normaalisti miehen kivekset tuottavat päivässä noin 150 miljoonaa siittiötä. Parinkymmenen miljoonan siittiön puuttuminen tiukkojen alushousujen vuoksi ei tällöin ole ongelma. Mutta jos siittiöitä on jo lähtökohtaisesti vähemmän, voi tutkimuksessa havaittu pudotus olla ratkaisevaa hedelmöittymisen kannalta. Sillä mitä enemmän siittiöitä on tarjolla, sitä suuremmat mahdollisuudet munasolulla on hedelmöittyä.

Miehen siittiöiden määrää on mahdotonta tietää, ellei sitä ole tarpeen tutkia esimerkiksi lapsettomuushoitojen yhteydessä. Jotta siittiöiden määrän saa optimoitua, tutkimusta johtanut lääkäri Jorge Chavarro suosittelee, että miehet vaihtaisivat alushousunsa löysempiin bokserimalleihin.

Jo aiemmista tutkimuksista on selvinnyt, että miesten siemennesteen siittiöpitoisuus on etenkin länsimaissa tippunut viimeisten vuosikymmenten aikana 60 prosenttia. Pudotuksen tarkkaa syytä ei tiedetä.

On myös havaittu, että ongelmat siittiöiden liikkumisessa ovat lisääntyneet, ja siittiöt eivät enää "ui" niin nopeasti kuin ennen. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

American Idolista tutuksi tullut laulaja ei vielä paljastanut tulevan lapsen sukupuolta tai laskettua aikaa julkisuuteen.

Yhdysvaltalainen laulaja Carrie Underwood ilmoitti Instagramvideolla perheen kasvavan toisella lapsella. Underwoodin ja hänen jääkiekkoilijamiehensä Mike Fisherin perheeseen kuuluu entuudestaan kolmevuotias poika Isaiah.

Video: Instagram / @carrieunderwood

Underwood kertoo videolla myös konserttikiertueestaan, jonka ensimmäinen keikka on Yhdysvalloissa toukokuussa 2019.

– Ehkä ihmettelette, miksi lähden kiertämään maata vasta toukokuussa, mutta liput tulevat myyntiin jo nyt. Tässä syy, laulaja kertoo ja viittaa yläpuolellaan oleviin ruusukultaisiin ilmapalloihin, joissa lukee vauva.

– Olemme niin onnellisia kiertueesta ja vauvasta. Emme malta odottaa, että saamme lisätä toisen pikkukalan lampeemme, laulaja iloitsee.

Vauvan sukupuolta ei ole vielä kerrottu julkisuuteen, eikä myöskään sitä, koska vauva mahdollisesti syntyisi. 

35-vuotias Underwood kertoi elokuun alussa julkaistussa Redbook-lehden haastattelussa, että hänen mahdollisuutensa isoon perheeseen saattaa olla hänen ikänsä vuoksi menetetty. Laulaja piti mahdollisena, että perhe adoptoisi lapsen sitten, kun heidän biologiset lapsensa ovat kasvaneet isommiksi. Tuolloin Underwood ei vielä ollut kertonut raskaudestaan julkisuuteen. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.