Bode Miller ja Morgan Beck Miller edellisen raskauden aikana keväällä 2018.
Bode Miller ja Morgan Beck Miller edellisen raskauden aikana keväällä 2018.

Alppihiihtäjä Bode Millerin tytär hukkui alle 2-vuotiaana uima-altaaseen.

Yhdysvaltalainen alppilegenda Bode Miller, 41, ja hänen vaimonsa, rantalentopalloilija Morgan Beck Miller, 32, odottavat kaksosia. Tulossa on identtiset kaksospojat, pari kertoo.

Bodella ja Morganilla on takana raskas vuosi. Pariskunnan Emeline-tytär hukkui vuosi sitten kesällä alle 2-vuotiaana naapurien uima-altaaseen, jonne tytär oli päässyt livahtamaan.

Tapaturman aikaan Morgan oli raskaana. Poika Easton on nyt 10 kuukauden ikäinen. Parin esikoispoika Nash on 4-vuotias, ja Bodella on lisäksi 6- ja 11-vuotiaat lapset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Morgan kertoo Instagram-tilillään, että identtisten kaksosten laskettu aika on 11. marraskuuta. Hän viittaa postauksen tekstissä myös perheen kokemaan suruun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Losing a child while pregnant was the most confusing experience of my life. The conflict of emotions from what was pure joy turned to guilt and terror overnight. How could I love this baby the way I loved Emmy? Was it okay to love this baby the way I loved Emmy? It felt like by loving my son, I was trying to replace her. The fear of birthing my son and what that meant .....a monumental step forward....proof that time continued without her when all I wanted was for time to stop. But let me say this....I couldn’t have been more wrong. Easton provided us an even closer bond to his sister. The moment I heard his cry, something sparked back alive in my soul. Hope. Love. I’m not sure. But in that moment, I knew I was Mom and my kids deserved the world from me. Everything was going to be okay. My joy and grief could coexist. Now, I can actually say with joy and excitement that we are expecting identical twin boys. From the day I met my husband, he has always said he wanted identical twin boys born on his birthday. We are due on the lucky day/angel number of 11/11 which is not far off from @millerbode Birthday of 10/12. From the beginning of this pregnancy, we knew Emmy had her hands in this miracle somehow.

Henkilön Morgan Miller (@morganebeck) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @morganebeck

– Lapsen menettäminen raskauden aikana on hämmentävin kokemus elämässäni. Ilo kääntyi syyllisyydeksi ja peloksi yhdessä yössä: Voisinko ikinä rakastaa tätä vauvaa kuten rakastin Emmyä? Jos rakastaisin, olisiko se oikein? Tuntui siltä kuin poikaani rakastamalla yrittäisin korvata Emmyn.

Morgan jatkaa kertomalla, että Eastonin syntymä osoitti, miten väärässä hän oli ollut: vauva näytti, että suru ja ilo voivat elää rinnakkain. Elämään palasi toivoa ja rakkautta.

– Nyt voin kertoa iloisena ja innostuneena, että odotamme identtisiä kaksospoikia.

Muokattu 15.8.2019 kello 10.13: Bode Millerin ja Morgan Beck Millerin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika, ei tyttö, kuten tekstissä ensin oli.

Vierailija

Alapeukut tulee varmaan siitä, että ole syytä onnitella moisella pelotusviestillä. Sama kuin syöpäpotilaille ruvetaan kertomaan tarinoista, heistä jotka eivät selvinneet.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hedelmöityshoidoillahan nuo varmasti on saatu. Amerikkalainen tapa siirtää kaksi alkiota kerralla. Suomessa tätä vältetään.

Ei pelkästään riskiraskaus, vaan synnytys on vaarallinen erityisesti sille jälkimmäiselle lapselle, joka kai aina on tyhmempi kuin ensimmäinen eli saa jonkinlaisen aivovaurion hapen puutteesta. Onko nykyisinkin vielä näin vai tehdäänkö kaksosille aina sektio nykyään?


Jos siirretään kaksi alkiota, niin syntyvät lapset eivät ole identtisiä. Mutta hedelmöityshoidot lisäävät myös identtisten todennäköisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla