Kuvat
Anna Huovinen, Instagram
Millereiden uusperheessä on nyt kuusi lasta.
Millereiden uusperheessä on nyt kuusi lasta.

Alppihiihtäjä kertoo synnytyksen edenneen niin nopeasti, että ambulanssi ei ehtinyt paikalle. 

Alppihiihtäjä Bode Millerin, 42, ja hänen vaimonsa Morgan Beck Millerin, 32, perhe on kasvanut kaksosvauvoilla. Bode jakoi Instagramissa suloisen kuvan identtisistä kaksospojista.

Kuvatekstissä Bode tituleeraa marraskuun alussa syntyneitä vauvoja nopeuskilpailijoiksi: vauvat syntyivät Millereiden kotona vain puolessa tunnissa. 

Kuva: Instagram / @millerbode

– Näille hetkille ei löydy sanoja, Bode kirjoitti kuvatekstiin. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tuore isä pääsi auttamaan synnytyksessä harvinaisen konkreettisesti – toimimalla kätilönä. Bode kertoi yhdysvaltalaisessa aamuohjelmassa, että Millereiden kotiin hälytettyjen kätilöiden saapuessa vauvat olivat jo syntyneet. Mukana synnytyksessä oli myös Boden äiti, joka toimi ennen eläkkeelle jäämistään kätilönä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

People-lehden artikkelissa Morgan kertoo iloitsevansa siitä, että nopeasta synnytyksestä huolimatta kaikki sujui hyvin ja vauvat ovat terveitä. Morgan hehkuttaa myös anoppinsa tukea synnytyksen hetkellä.

– Oli täydellistä saada Bode ja hänen äitinsä mukaan synnytykseen. Mahtavaa, että Bode pystyi jakamaan tämän kokemuksen äitinsä kanssa. Hienoa, että Boden äiti pääsi auttamaan maailmaan kaksosvauvat, ensimmäistä kertaa kätilön uransa aikana!

Morgan kertoo artikkelissa synnyttäneensä myös kaikki aiemmat lapsensa kotona. Boden ja Morganin ensimmäinen yhteinen lapsi Nash on nyt neljä, ja hänen pikkuveljensä Easton vuoden. Parin Emeline-tytär kuoli hukkumisonnettomuudessa kesällä 2018.  

Bodella on aiemmasta liitostaan kaksi kouluikäistä lasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla