Itku voi tulla vaikka säälistä kalkkunaa tai Kevin Costneria kohtaan.

Voi pieni kalkkunaparka!

Raskausaikana itkin muun muassa sille, että keittiössämme oli vieraita varten niin kaunis kattaus. Kattaus oli omaa käsialaani.

Näin ennen raskautta rusakonpoikasen liikenneympyrässä syömässä ruohoa. Ihastelin sitä silloin. Tulin raskaaksi, ja ajelin saman liikenneympyrän ohi. Liikenneympyrässä oli aikuinen rusakko. Herkistyin ja itkin koko matkan kotiin.

Katselin kisoja, joissa Etelä-Korea pelasi sulkapalloa. Itketti kovasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Odotusaikana en voinut käyttää muumimukiani, jossa kaksi muumia halaavat. Se oli minusta niin liikuttavaa, että aloin aina kyynelehtiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itkin, koska uuniin laittamani kalkkuna oli niin pieni isossa uunissa, säälitti pieni kalkkuna. Itkin, kun en keksinyt, mitä ruokaa laittaisin saadakseni uuden vuoan käyttöön, minun kävi vuokaa sääliksi. Liikutuin, kun mieheni toi kaupasta uuden tiskiharjan, jonka väri miellytti minua kovasti.

Purskahdin Prismassa itkuun, kun näin surullisen näköisen miehen. Olin varma, että miehellä oli onneton elämä. Tosiasiassa luultavasti taas yksi mies, joka halusi vain päästä kotisohvalle katsomaan matsia.

Kyyneleitä ruudun ääressä

TV:ssä pyöri purkkamainos, jossa oli joku eksynyt hammas. Se herkisti.

Simpsoneissa Bart ei halunnutkaan enää retkeillä Margen kanssa.

Teemu Selänne linnan juhlissa! Vaikka en välitä lätkästä, purskahdin hurjaan itkuun.

Kauhea itku tuli silloin, kun mieheni kanssa puhuimme elokuvasta Tanssii susien kanssa, ja sain itkukohtauksen siitä miten aliarvostettu näyttelijä Kevin Costner on.

Sinkkuelämää oli taas uusintakierroksella. Lopulta mies tuskastui ja kielsi katsomasta sarjaa, kun joka kerta itkin sitä, kuinka mies varmasti jättäisi minut.

Antti Tuiskun livekeikka näytettiin telkkarissa. Itkin, kun Antti veti jonkun railakkaan bilebiisin. Siinä ei ollut mitään herkistävää. Itkin silti.

Odottaessani poikaa itkin, kun katsoin Australian Master Chefiä.

Itkin kun näin telkkarissa pesukarhun, joka oli söpö ja mietin, että myös kissat ovat söpöjä, mutta mulla ei ole kissaa, yhyy!

Nyyh, housut tippuvat!

Ajoimme autolla pojan ohi, jolla oli polvissa asti roikkuvat hopparihousut. Nauratti ihan hirveästi, kun ne näyttivät siltä, että tippuvat kohta. Samassa hetkessä rupesin itkemään hysteerisesti, kun mietin, ettei pysähdytty nostamaan teinipojan housuja. Itkin varmaan tunnin.

Ostin esikoiselle Frozen-sähköhammasharjan. Herkistyin siitä kovasti.

Mies heitti rikkinäiset joulukyntteliköt pois. Sain siitä monet itkut.

Itkin hysteerisenä lähi-Siwan pakastealtaaseen nojaten, koska lempisuklaatani ei ollut hyllyssä.

En voinut katsoa Poliisit-sarjaa, koska poliisiautot, paloautot ja ambulanssit saivat minut itkemään. Nyt tyttö on vähän yli vuoden, ja onneksi hälytysajoneuvot eivät enää saa kyyneliä silmiin.

Lähde: Kysely vauva.fissä

Vauva 1–2/17

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla