Swoovau

Testi otettu aamuyöllä kolmen tunnin pidätyksellä. Menkkojen pitäisi alkaa huomenna, jo 22.12. tehty sama testi ja siihenki hento värillinen viiva ilmestyi testiajan sisällä, mutta vielä haaleampi kuin tässä kyseisessä kuvassa.

Anna oma arvosana
3.625
Keskiarvo: 3.6 (8 ääntä)

Kommentit (2)

Ihmettelijä11

Oliko plussa? Ite testasin kp 19/28 ja haamu tuli n. 7 minuutin jälkeen ja hävisi 10 min kuluttua. Mahtaakohan olla positiivinen vai ei... ? Sama testi kyseessä.

Swoovau

Hei!

Tuo tarkoitti minun kohdalla mahdollista ovulaatiota, koska tuon testin tekemisestä noin kahden viikon päästä alkoi sit kunnon vuoto, eli menkat oli myöhässä siis aikalailla.. Ja samalla lailla hävis viiva sit kun se 30min. aika meni. :/ Tein uutena vuotena tuolloin vielä tarkistaakseni asian, nii Clearblue -digitestin, joka sanoi 'ei raskaana', ja luotin siihen, eli negatiivinen oli tuo rfsu herkkä. Siitä on tullut paljon huonoa palautetta, kun antaa herkästi hentoja viivoja testiajan sisällä, vaikka ei raskaana olisikaan. :( Siksi kannattaa aina tarkistaa jollain muullakin testillä, ettei se tuota turhaa toivoa tai pettymystä.

Oisko sulla kuvaa siitä testistä tallella? Miten lopulta kävi?