Raskausaikana sisälläsi kasvava ihmeellinen ihmistaimi on kuitenkin lähes yksin sinun, ja sinä hänen. Kuva: iStockpho.
Raskausaikana sisälläsi kasvava ihmeellinen ihmistaimi on kuitenkin lähes yksin sinun, ja sinä hänen. Kuva: iStockpho.

Raskausaikana rinnat kasvavat, samoin vatsa. Se on ihanaa, usko pois.

1. Voit pukeutua verkkareihin

Raskaus, mikä ihana tekosyy pukeutua ympäri vuorokauden vaatteisiin, jotka eivät kiristä ja purista. Stretch-vyötäröiset farkut, verkkahousut ja leggingsit ovat jokaisen raskaana olevan naisen parhaita ystäviä, eikä niiden käytöstä tarvitse luopua missään tilanteessa.

2. Muhkeat muodot

Monesti nainen huomaa sen jo ennen kuin tietää olevansa raskaana: rinnat kasvavat. Omasta uhkeudesta kannattaa nauttia niin pitkään kuin sitä jatkuu. Yhdeksän kuukauden levon jälkeen rinnat pääsevät yleensä tositoimiin, ja mitä sen jälkeen tapahtuu – se on jo toinen juttu.

3. Raskausajan seksi

Todellakin, raskausajan seksi voi olla parasta ikinä. Ainakin alku- ja keskiraskauden seksi, ja miksei loppuraskaudenkin. Rakastelua saattavat tosin rajoittaa pahoinvointi ja muut terveyspulmat sekä väsymys, mutta ainakin esikoisen odottajat voivat sumplia petipuuhat ajankohtaan, jolloin oma olo on parhaimmillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Hyvästit kuukautisille

Kukaan nainen tuskin kaipaa kuukautisiaan niiden yhdeksän kuukauden aikana, jotka raskaus kestää. Ja jos imetys onnistuu, kuukautisille voi hyvällä tuurilla sanoa heipat pidemmäksi aikaa. Ei tule ikävä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Ehkäisy, mitä se on?

Rakkautenne hedelmä kasvaa jo kohdussasi, joten voit harrastaa kumppanisi kanssa yhdeksän kuukautta seksiä ilman kondomeja, pillereitä, kierukoita, vaahtoja, renkaita tai muita lisukkeita. Siis yksi stressinaihe vähemmän.

6. Mitä isompi, sen ihanampi

Raskauden aikana sinun ei tarvitse kertaakaan, ei missään olosuhteissa, vetää vatsaasi sisään. Sen sijaan voit esitellä masuasi ylpeänä maailmalle ilman, että kukaan paheksuu. Päinvastoin, vatsasi kerää ihastelevia katseita ja taputuksia, jopa liikaakin.

7. Et ole koskaan yksin

Raskaaksi tuleminen ja vauvan odottaminen ovat elämää suurempia ihmeitä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Vauvan syntymän jälkeen jaat hänet muun maailman kanssa, ja kun lapsi kasvaa, välimatkanne lisääntyy jatkuvasti. Raskausaikana sisälläsi kasvava ihmeellinen ihmistaimi on kuitenkin lähes yksin sinun, ja sinä hänen.

Lähde: Parents.com

Kyllä mun mies on ainakin odottanut jo kauan kieli pitkällä raskausseksiä. Ja nyt sitä saa. Silloin on paljon turpeampi alapää ja itsekin on herkempi saamaan orgasmin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla