”Mies puristelee minua pepusta kaupassa. Hän tietää, että nolostun, ja sen vuoksi hän sitä tekeekin." Kuva: 123rf
”Mies puristelee minua pepusta kaupassa. Hän tietää, että nolostun, ja sen vuoksi hän sitä tekeekin." Kuva: 123rf

Kauppareissut puolison kanssa eivät aina mene putkeen. Naiset kertovat, miksi.

Vauva.fi:n Aihe vapaa -palstan keskustelijat kertovat, mitkä 9 asiaa puolisossa nolottavat eniten yhteisillä kauppareissuilla.

1. Mekastus

”Mieheni nolaa minut aina julkisilla paikoilla puhumalla hirveän isoon ääneen puhelimeen. En tajua, miten sillä on niin iso ääni.”

2. Kakaramaisuus

”Ex-mieheni käyttäytyi kaupassa kuin lapsi. Oikeasti. Juoksenteli hyllyjen välissä ja hyppäsi esiin näyttäen kieltä ja lällättäen. Mies myös tiputteli tavaroita. Ketään ei naurattanut se, että hän otti takaisin lapsuusaikoja.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Pyllistely

”Mieheni yritti kerran näyttää minulle ahteriaan hyllyjen välissä niin, ettei kukaan muka näkisi. Tietysti sillä hetkellä takaa tuli vanhempi pariskunta.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Flirtti

”Pankissa sattui seuraavaa. Mä jonotin, mies kävi asioilla. Hetken kuluttua hän käveli muina miehinä viereeni ja kysyi 'Päivää, saako neitiä suudella?'.

Pääsiäisen alla ostimme höyheniä lasten virpomavitsoihin. Kassalla mies otti höyhenpussin ja kysyi 'Saanko mä illalla kutitella näillä sua?' Takana jonottavalla nuorella miehellä oli hymy herkässä.”

5. Nujuaminen

”Mieheni kiilaa kärryillä eteeni ja tönii. Lähden leikkiin mukaan ja pian meidän kauppareissu on yhtä tönimistä. Kerran mies heitti minut pakastealtaaseenkin!”

6. Yllätysiskut

”Mieheni mielestä on hauska leikkiä vartijaa. Jos katselen kaikessa rauhassa jotain tavaraa hyllyjen välissä, mies hiippailee hiljaa taakseni, laittaa käden hartioille ja huikkaa kuuluvasti 'Hei tyttö, mitä sä luulet tekeväs!?' Oikeilla vartijoilla on hauskaa, minulla ei niinkään."

7. Kouriminen

”Mies puristelee minua pepusta kaupassa. Hän tietää, että nolostun, ja sen vuoksi hän sitä tekeekin. Pahinta on, että olen opettaja ja pelkään joka kerta, että joku oppilas tai oppilaan vanhempi sattuu näkemään.”

8. Lepertely

”Välillä miehen kanssa hössötämme ja puhumme toisillemme kuin lässyttäisimme pikkulapsille. Kuulostaa varmaan muista ärsyttävältä!”

9. Ostoshalut

”Minä nolaan miehen. Kun se katselee jotain kallista tavaraa, sanon kovaan ääneen, että et saa ostaa sitä!”

Lue lisää

Miten käyttäydyt kaupassa oikein? Lue 31 tärkeintä ohjetta

Näin selviät kauppareissusta lapsen kanssa

Tunnista lähestyvän eron 6 merkkiä

Sisältö jatkuu mainoksen alla