Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Tutustu myös pienten paikkakuntien tarjontaan.

Kumpeli Spa, Heinola

Jo pelkkä maisema rentouttaa. Kymijoen rannalla sijaitsevasta kylpylästä löytyy useita saunoja, mm. infrapuna-, aromi- ja höyrysauna. Porealtaiden lisäksi uimaan pääsee luonnonveteen. Kylmän ja kuuman veden kävelyaltaan kivet kutittelevat ihanasti jalkapohjia. Perushintaan pääsee myös suolahuoneeseen ja rentoutumistilan lämpötuoleihin. Kylpylässä ei ole vesiliukumäkiä tai erillistä lastenallasta, mutta paikka sopii lapsillekin, jos aktiviteetiksi riittää uiminen ja vedessä kölliminen. Saatavilla on myös erilaisia hierontoja ja luontaishoitoja. Jos sisätiloissa lepäily alkaa kyllästyttää, joen rannassa riittää lenkkipolkuja.

Kumpeli.fi

Peurungan kylpylä, Laukaa

Täällä on totisesti jokaiselle jotakin. 130 metrin pituisen vesiliukumäen lähtötasanteelta näkee ulos kaukaisuuteen, ja kun lopulta malttaa irrottaa katseensa maisemasta, huima laskuvauhti vie mukanaan. Jokialtaassa voi uida pitempääkin matkaa ja useissa porealtaissa riittää tilaa kaikille kylpijöille. Lastenaltaan hauska yksityiskohta on keinu, joissa pienikin viihtyy. Plussaa kylmävesialtaan vieressä olevasta lämmittelyaltaasta. Kylpylän puolella on infrapunasauna ja pesutiloista löytyy tavallisen saunan lisäksi höyrysauna. Tarjolla on myös erilaisia kauneushoitoja ja mahdollisuus hohtokeilaukseen. Allaslekottelun lisäksi aikaa voi viettää kesäaikaan auki olevassa Hilarius Hiiren -kylässä.

Peurunka.fi 

Tropiclandia, Vaasa

Tropiclandiassa viihtyy pitemmänkin aikaa, sillä samassa paikassa on niin kylpylä, vesipuisto kuin Wasalandian huvipuistokin. Lisäksi lähellä on merenranta. Kylpylä on melko pieni: altaita on muutama ja lapsille pari liukumäkeä. Pienten lasten kanssa on mukava puljata ison altaan "rannassa", jolloin aikuisten ei tarvitse istua sumpussa kahluualtaassa. Isosta altaasta pääsee ulkoaltaaseen, joka on kiva plussa. Kauniilla säällä vesipuisto on suosittu, ja samalla lipulla voi kulkea niin kylpylän kuin vesipuistonkin puolella. Perinteisen saunan lisäksi on höyrysauna. Pienille lapsille on tarjolla rattaita, jotka saa ottaa altaille saakka. Tropiclandia ei kilpaile loistokkuudellaan muiden kylpylöiden kanssa, mutta ajaa asiansa paremmin kuin hyvin. Se on pieni ja kompakti ja sijainniltaan loistava rannassa keskustan tuntumassa.

Tropiclandia

Olemmeko unohtaneet teidän perheen suosikin? Kerro ja kehu!

Lapsi on Ylösen ja hänen tyttöystävänsä Katriina Mikkolan ensimmäinen yhteinen.

The Rasmus -yhtyeen laulajana tutuksi tullut Lauri Ylönen, 38, on tullut toistamiseen isäksi.

Ylönen julkaisi viime yönä yhtyeensä Instagram -sivuilla suloisen kuvan vastasyntyneen vauvan pienestä jalasta. Kuvan hashtagien perusteella voisi päätellä, että tuore isä on uudesta tulokkaasta erittäin kiitollinen ja onnellinen.

 

It’s a boy! #laurisweek #newborn #doubledad #baby #la #grateful

Henkilön The Rasmus (@therasmusofficial) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @therasmusofficial

Lapsi on laulajan ja hänen kumppaninsa Katriina Mikkolan ensimmäinen yhteinen. Pari ilmoitti seurustelustaan vuonna 2017.

Ylösellä on avioliitostaan laulaja Paula Vesalan kanssa vuonna 2008 syntynyt Julius-poika.

Vierailija

Lauri Ylönen sai pojan — tuore isä kertoi syntymästä suloisella Instagram-kuvalla

Vierailija kirjoitti: Vierailija kirjoitti: Mistä vetoa että "Katriina-rakkaan" pillerit "petti".. Ei varmasti ollut Laurin puolelta suunniteltu lapsi, ja Laurista sen kyllä aistii pitkälle. Justhan se erosi Paulasta n.vuosi sitten. Jotenkin noloa. Mun mielestä Laurista kyllä aistii, että halusi enemmän lapsia kuin vain yhden. Jossain haastattelussahan tuli ilmi, että Paula oli se, joka ei enempää halunnut... Kannattaakohan sitä lasta silti pukata alulle viikon seurustelun jälkeen. Just sayin'
Lue kommentti
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Kaksosvauva lumoaa usein koko perheen, vieraista puhumattakaan. Kuva: iStockPhoto.

Asuuko teillä vauhdikas oinas, herkkä rapu, aurinkoinen leijona vai hajamielinen vesimies?

 

 

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.