Äidille tyyny, jollainen hänellä jo on? Ei ihan paras joululahjavalinta.

Joululahjat eivät aina osu ihan kohdilleen. Kolme Meidän Perhe -lehdestäkin tuttua julkkista kertoo mieleen jääneestä lahjavalinnasta.

Muotialan yrittäjä Klara Kivilahti: "Lahja meni vaihtoon"

"Ostin viime vuonna äidilleni joululahjaksi makuuhuoneeseen koristetyynyn, jossa luki Keep Calm, Drink Champagne. Aattona selvisi, miksi tyyny oli näyttänyt minusta niin makealta: äidillä oli sänkynsä päällä täsmälleen samanlainen. Äitiä ei haitannut, mutta itseä harmitti. Vaihdoin tyynyn joulun jälkeen pöytäliinaan.

Ihan paras valinta ei myöskään ollut mieheni lahja minulle, vispilänmallinen päänhieroja."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näyttelijä Rinna Paatso:  "Hyvä tarkoitus, jännä lopputulos"

"Eräänä jouluna perheelläni oli aikamoinen rahapula, mutta halusimme kuitenkin antaa isovanhemmille ja sukulaisille jotain pientä lahjaksi. Päädyimme muutamaan raha-arpaan, ja ostimme yhden itsellemmekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yllätys oli melkoinen, kun selvisi, että neljä viidestä antamastamme arvasta toi voiton. Isoin voitto, 20 000 markkaa, meni isovanhemmille.

Se meidän arpamme oli tietysti ainoa, joka ei voittanut. Vähän kyllä ketutti. Mutta hienoa tietysti, että muita lykästi!"

Kirjailija Laura Paloheimo: "Hiustuotteita kaljupäille"

"Ostin eräänä jouluna kaikille perheenjäsenille ja lähisukulaisille hiusalan tukkukaupasta pakkauksen hiustenhoitotuotteita. Pakkaus sisälsi myös hiusharjan ja kamman. Muuten kiva, mutta lahjan saivat kaikki, myös suvun kaljupäät.

Itse hämmennyin, kun lahjapaketista paljastui kerran punaiset verkkopolvisukat. Olin ilmeisesti niihin oikeata tyyppiä. Myöhemmin tein hilpeästä lahjasta joulusukan vaatteita ompelevalle kaverilleni, hän ilahtui siitä suuresti."

Lue lisää

Opettajan lahjatoive: "Ei suklaata, koska sitä tulee muutenkin"

98 vinkkiä helppoon jouluun
Tulivyö ja säkki multaa – onko tässä 15 kaikkein oudointa joululahjaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla