Joulunseudun suosikki, Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus, valloittaa isot ja pienet.

Voi niitä levottomia öitä, jolloin uni ei tule, lakanat kietoutuvat tukalasti ympärille ja sänky tuntuu kieppuvan, kun silmät sulkee.

Sellaisista öistä ja paljosta muusta uniin liittyvästä kertoo tanssiteatteri Hurjaruuthin tämänvuotinen Talvisirkus Uni.  

Talvisirkus Unessa sänky lähtee lentoon

Nimensä mukaisesti esitys liikkuu toisessa todellisuudessa, unien maassa. On tyynysotaa, leijuvaa sänkyä, ryöppyäviä lakanoita, pyjamabileitä. On elävää musiikkia, tanssia ja vauhdikkaita sirkusnumeroita. On taikuutta, unissapyöräilyä, akrobatiaa ja jongleerausta. Ja mahtuupa mukaan myös tuttuja elementtejä - Hurjaruuthin sika ja hilpeät tontut. Parituntinen menee kuin siivillä.  

Talvisirkus Uni uppoaa koko perheeseen

Esitys on runsas ja rytmiltään onnistunut, kokonaisuus toimii hienosti. Lapsikatsojat se tempaisi mukaansa ensihetkistä alkaen.

Kuusivuotiaan seuralaisen suu loksahti kirjaimellisesti auki pariinkin otteeseen. Kymmenvuotias tohkeili tyynysodasta vielä kotonakin. Aikuinen unohti melkein hengittää lopun huikean kuolemanpyörä-numeron aikana.

Nappivalinta koko perheelle.

Kuva: Tanssiteatteri Hurjaruuth

Tanssiteatteri Hurjaruuth Talvisirkus Uni 6.1.2015 asti Kaapelitehdas, Helsinki. Esityksen kesto noin 2 h, suositellaan yli 3-vuotiaille. Liput alkaen 27/16 e.

Lue lisää arvioita

My Little Pony Equestria Girls - Rainbow Rocks