Joulunseudun suosikki, Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus, valloittaa isot ja pienet.

Voi niitä levottomia öitä, jolloin uni ei tule, lakanat kietoutuvat tukalasti ympärille ja sänky tuntuu kieppuvan, kun silmät sulkee.

Sellaisista öistä ja paljosta muusta uniin liittyvästä kertoo tanssiteatteri Hurjaruuthin tämänvuotinen Talvisirkus Uni.  

Talvisirkus Unessa sänky lähtee lentoon

Nimensä mukaisesti esitys liikkuu toisessa todellisuudessa, unien maassa. On tyynysotaa, leijuvaa sänkyä, ryöppyäviä lakanoita, pyjamabileitä. On elävää musiikkia, tanssia ja vauhdikkaita sirkusnumeroita. On taikuutta, unissapyöräilyä, akrobatiaa ja jongleerausta. Ja mahtuupa mukaan myös tuttuja elementtejä - Hurjaruuthin sika ja hilpeät tontut. Parituntinen menee kuin siivillä.  

Talvisirkus Uni uppoaa koko perheeseen

Esitys on runsas ja rytmiltään onnistunut, kokonaisuus toimii hienosti. Lapsikatsojat se tempaisi mukaansa ensihetkistä alkaen.

Kuusivuotiaan seuralaisen suu loksahti kirjaimellisesti auki pariinkin otteeseen. Kymmenvuotias tohkeili tyynysodasta vielä kotonakin. Aikuinen unohti melkein hengittää lopun huikean kuolemanpyörä-numeron aikana.

Nappivalinta koko perheelle.

Kuva: Tanssiteatteri Hurjaruuth

Tanssiteatteri Hurjaruuth Talvisirkus Uni 6.1.2015 asti Kaapelitehdas, Helsinki. Esityksen kesto noin 2 h, suositellaan yli 3-vuotiaille. Liput alkaen 27/16 e.

Lue lisää arvioita

My Little Pony Equestria Girls - Rainbow Rocks

Lapsi on Ylösen ja hänen tyttöystävänsä Katriina Mikkolan ensimmäinen yhteinen.

The Rasmus -yhtyeen laulajana tutuksi tullut Lauri Ylönen, 38, on tullut toistamiseen isäksi.

Ylönen julkaisi viime yönä yhtyeensä Instagram -sivuilla suloisen kuvan vastasyntyneen vauvan pienestä jalasta. Kuvan hashtagien perusteella voisi päätellä, että tuore isä on uudesta tulokkaasta erittäin kiitollinen ja onnellinen.

 

It’s a boy! #laurisweek #newborn #doubledad #baby #la #grateful

Henkilön The Rasmus (@therasmusofficial) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @therasmusofficial

Lapsi on laulajan ja hänen kumppaninsa Katriina Mikkolan ensimmäinen yhteinen. Pari ilmoitti seurustelustaan vuonna 2017.

Ylösellä on avioliitostaan laulaja Paula Vesalan kanssa vuonna 2008 syntynyt Julius-poika.

Vierailija

Lauri Ylönen sai pojan — tuore isä kertoi syntymästä suloisella Instagram-kuvalla

Vierailija kirjoitti: Vierailija kirjoitti: Mistä vetoa että "Katriina-rakkaan" pillerit "petti".. Ei varmasti ollut Laurin puolelta suunniteltu lapsi, ja Laurista sen kyllä aistii pitkälle. Justhan se erosi Paulasta n.vuosi sitten. Jotenkin noloa. Mun mielestä Laurista kyllä aistii, että halusi enemmän lapsia kuin vain yhden. Jossain haastattelussahan tuli ilmi, että Paula oli se, joka ei enempää halunnut... Kannattaakohan sitä lasta silti pukata alulle viikon seurustelun jälkeen. Just sayin'
Lue kommentti
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Kaksosvauva lumoaa usein koko perheen, vieraista puhumattakaan. Kuva: iStockPhoto.

Asuuko teillä vauhdikas oinas, herkkä rapu, aurinkoinen leijona vai hajamielinen vesimies?

 

 

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.