Lumi sulaa, valo lisääntyy, jes! Mutta vanhemmalle kevät on myös haaste.

1. Valoa

Aamut alkavat valoisina, illat pitenevät. Mutta voi apua, huomasitko, minkä määrän pieniä tahmeita sormenjälkiä kevätaurinko paljastaa ikkunoista? Puhumattakaan parketin naarmuista, jääkaapin oven ja valokatkaisijoiden tahroista, eteisen lattiasta... Suursiivouksen paikka?

2. Kevätvaatteet käyttöön

Aika hienoa, kun saat kaivaa kaapin perukoilta ohuen takin ja kevyet kengät, eikö? Mutta kas kas, kuinka jälkikasvu onkaan kasvaa kohahtanut talvikuukausien aikana.

Kaikki välikausivaatteet ovat lyhyitä nilkoista ja ranteista, lenkkarit ovat käyneet pieniksi tai kulahtaneet lopullisesti. Kipinkapin kauppaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Eikun juhlimaan

Kumma juttu – kaikki lastesi kaverit tuntuvat syntyneen näinä viikkoina. Kaverisynttärilahjojen ostamisessa ja paketoinnissa kevätillat kuluvatkin rattoisasti, omien naperoiden kemuista nyt puhumattakaan. Pääset leipomaan, koristelemaan ja väkertämään kutsukortteja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja ajattele, vappu ja pääsiäinen ovat täällä ihan pian, eli kohta jo maalataan pääsiäismunia ja idätellään rairuohoa.

4. Aurinkoa

Kivaa, kun on nämä kevätkelit, eikös? Tänään sataa, huomenna tuulee, ensi viikolla tulee räntää. Mutta hei, toisinaan paistaa myös aurinko. Säätä saa jänskättää ihan joka päivä.

5. Sesonki vaihtuu

Onko ulkovaraston ovensuu täynnä luistimia, suksia, monoja, sauvoja ja pulkkia? Onnittelut, lapsesi tarvitsee käyttöön pyörän, skuutin ja jalkapallon niinkuin olisi jo. Varaa siis pikapikaa aikaa kaikkien huushollin urheilukamppeiden uudelleenjärjestelyyn. 

Ja muista, että pian se kesäkin jo tulee. Missäs ovatkaan puutarhakalusteet, grilli, frisbeet ja sulkapallomailat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla