Uusimmassa Räppääjä-elokuvassa on paikoin jopa vakava tunnelma.

Uusimmassa Räppääjä-elokuvassa on paikoin jopa vakava tunnelma.

Väkisin perijäksi

Risto Räppääjälle on luvassa perintö Sevillassa asuvalta kaukaiselta sukulaiselta Ernesti Ohraselta. Mutta vain, jos pojasta sukeutuu hienotapainen nuori mies. Tai näin tädit Rauha ja Elvi uskovat. Vaikutus on tehtävä salaperäisessä kartanossa, jossa sohvat liikkuvat ja salakäytävät ovat täynnä tavaraa. Palvelija Arnold Rätvänällä ei taida olla vain hyvät asiat mielessä ja hänen ilkeytensä takia Risto ja Nelli huomaavat joutuneensa vaikeuksiin.

Ihanat lapsinäyttelijät

Risto Räppääjä on huippuhahmo paitsi kirjoissa myös leffoissa. Parasta uudessa leffassa on, että se noudattaa kirjan dialogia suoraan. Myös lapsinäyttelijät (Samuel Shipway, Sanni Paatso) valloittavat! Ihania tyyppejä! Risto Räppääjä ja Sevillan saituri onkin kaikin puolin laadukasta suomalaista lastenelokuvaa, mihin lapsensa vie mielellään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Missä on väri-iloittelu?

Aikuiseen makuun uusin Risto Räppääjä on kuitenkin vain ihan kiva. Tähän on syynsä: Olen totaalisen ihastunut kahteen ensimmäiseen Räppääjä-leffaan, joissa on ihan hullunhauska tunnelma ja mieletön värimaailma. Niihin verrattua Sevillan saituri on suorastaan vakava elokuva ja paikoitellen jopa tylsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viisivuotiaaseen Risto-faniin Sevillan saituri iski täysillä ja erityisen vaikutuksen tekivät kartanossa tapahtuvat kummallisuudet.

Risto Räppääjä ja Sevillan saituri, S, 72 min

Lisää lastenkulttuuria:

Late Lammas -elokuva

Puluboin ja Ponin teatteri

Tatu ja Patu supersankareina

Sisältö jatkuu mainoksen alla