Se ois kesä taas. Ja perhe kirmaa kesälaitumille.

1. Majoitus

Hyvästi koti – mukavat sängyt, jääkaappipakastin ja pesutorni. Arki, jossa kaikki on tehokasta, toimivaa ja ennakoitavaa.

Tervetuloa mökit, veneet ja asuntovaunut – vuodesohvat, käsitiski, postimerkin kokoiset jääkaapit. Elämä, jossa asiat tapahtuvat verkkaan ja makustellen.

2. Huvit

Hyvästi laatuviihde – Netflix, ElisaViihde ja HBO. Ne hetket, jolloin kaikki perheestä nököttävät omilla ruuduillaan, kuka tabletilla, kuka telkkarin tai pelikonsolin edessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tervetuloa kesäpuuhat – mölkky, tikkataulu ja seurapelit. Ja viime kesänä kesken jäänyt dekkari. Hetket, jolloin yhdessä puuhaaminen on päivän kohokohta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Vaatteet

Hyvästi työunivormu – jakkupuku, korkkarit ja puristavat push upit. Kaikki hankaava ja tyylikkääksi laskettava.

Tervetuloa mökkivaatteet – farkkusortsit, verkkarit ja ne Nokian kumpparit, joista ei koskaan lähde se maalitahra. Kaikki se rento ja mukava, mitä kaapissa on.

4. Puheenaiheet

Hyvästi duunipuhe – uudet projektit, powerpointit ja excel-taulukot. Hoppuilu, aikataulutus ja vastuunjaot.

Tervetuloa kesäjutut – säätilan päivittely, hyttysten ja paarmojen kiroaminen, suvun kuulumiset. Kaikenlainen jarrittelu ja turina.

5. Lapset

Hyvästi päiväkotikansa ja koululaiset – läksyt, kokeet, jumppakassit ja aamuherätykset. Vanhempainillat ja Wilma-viestit.

Tervetuloa lomalapset – te pörröpäiset, likapolviset, onnelliset olennot.

Lue lisää

Miksi kesä käy äidin hermoille?

Ihanaa mökkilomaa, äiti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla