Märkää, likaista ja pitkäveteistä. Astioiden peseminen kaipaa päivittämistä.

Olen astianpesukoneen onnellinen omistaja, mutta silti astioita riittää käsitiskiin. Keittiön siivoaminen oli inhokkipuuhaani, kunnes keksin viihdyttää itseäni kuuntelemalla podcasteja. Tässä listani ohjelmista, joiden takia olen alkanut miltei odottaa köökkihetkiä. Toimivat myös ruoanlaiton ohessa:

1. Miesten tunti

Miehistä puhetta perhe-elämästä, arjesta, työelämästä ja rakkaudesta. Hyvät asiantuntijat ja studiokeskustelijat avaavat miesten aivoituksia monipuolisesti. Ylen luottolaatua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Call your girlfriend

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuin viettäisi iltaa nokkelassa naisseurassa. Amerikkalaisystävykset sanailevat englanniksi julkkiksista, vaatteista, lapsista, kaikesta arjen elämään liittyvästä.

3. Lanttulataamo

Ylen rennossa mielenterveysohjelmassa pähkäillään vaikkapa vanhemmuuden haasteita, stressiä tai univaivoja.  

4. Freakonomics

Terävä amerikkalaisohjelma katsoo maailmaa vähän erilaisista näkövinkkeleistä ja pohtii esimerkiksi, onko kallis viini parempaa kuin halpa tai kannattaako opiskelu oikeasti.

Lue lisää

Koko perhe liikkumaan? Kokoa kätevä jumppakeskus kotiin

Näin ostin unelmieni pyykinpesukoneen

Kolme nerokasta säilytysratkaisua

Petti Jännäri on Meidän Perheen toimituspäällikkö, joka pyörittää nelihenkisen perheensä arkea 75,5 neliössä ja yrittää jatkuvasti miettiä uusia (lähes)nerokkaita sisustus- ja säilytysratkaisuja. Lapsuutensa kesät hän vietti lukien kiiltäväpintaisia sisustuslehtiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla