Esittelyssä kolme pientä arjen sankaria, jotka tekevät kodistasi himppusen siistimmän.

Lapsiperheessä riittää tavaraa: kausivaatetta, -kenkää, sisä- ja ulkoleluja. Tuntuu, että kaikelle ei millään löydy fiksua paikkaa saati tilaa. Näillä kolmella helpolla säilytysratkaisulla olen iskenyt osaan kotimme ongelmakohdista.

 1. Verkkokassi

Nerokas säilytin kylpyleluille kylppäriin ja hiekkaleluille eteiseen tai vaatehuoneeseen. Lelut voi kerätä kassiin märkinä tai hiekkaisina, ja hiekkan voi karisuttaa pois ennen sisälle menoa. Parhaita ovat punottu perinteinen tai laadukas huopainen (kuvassa, alk. 5,90, Cocoi.fi). 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Tyhjiösäilytyspussi

Kesä- ja vieraspeitot ja miksei lapsen kasvamista odottavat perintövaatteet sujahtavat näppärästi yläkaapin ahtauteen tyhjiösäilytyspusseissa, kun niistä ensin imee imurilla ilmat pois. Ihmeellinen operaatio toimii myös ohjelmanumerona lapsille. Aino-tyhjiösäilityspussi 9,95, prisma.fi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Liinanpidike

Ikuinen rättiongelma ratkeaa tällä pienellä tehokkaalla apuvälineellä. Kiinnitin sen kuivauskaapin oven sisäpuolelle, ja nyt keittiörätti kuivuu nätisti piilossa, eikä enää mytyssä hanan päällä. Pieni, mutta tärkeä yksityiskohta. Sini-liinanpidike, Sinituote.

Miten sinä olet ratkaissut kodin pienet säilytyspulmat? Pistä hyvä kiertämään ja jaa vinkkisi. Voit tehdä sen kommentoimalla artikkelia alle.

Lue myös:

Kolme viisasta siivousvinkkiä, joita et tiennyt

Ratkaisu legojen säilytyspulmaan

Näin taltutat kaaoksen eteisessä

Paras tapa säilyttää ruoantähteet 

Petti Jännäri on Meidän Perheen toimituspäällikkö, joka pyörittää nelihenkisen perheensä arkea 75,5 neliössä ja yrittää jatkuvasti miettiä uusia (lähes)nerokkaita sisustus- ja säilytysratkaisuja. Lapsuutensa kesät hän vietti lukien kiiltäväpintaisia sisustuslehtiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla