Kuvat: valmistajat
Kuvat: valmistajat

Parilla kätevällä hankinnalla muutat lastenhuoneen koko perheen jumppapaikaksi.

Kun olen onnekseni saanut pari pientä vikkelää ikiliikkujaa, mietin usein, millä saisin niiden virrat kulutettua niin, että sohva kärsisi vähemmästä pomppimisesta. Koska lasten on tietenkin hyvä liikkua, päätin kasata heille temppupetterien unelman, jumppakeskuksen. Tällä kokoonpanolla onnistuu myös vanhemman kotijumppa.

1. Riehurenkaat

Ihanat kotimaiset voimistelurenkaat ovat puiset ja kauniit. Jumppaohjelman avulla kuntoa voi kohottaa myös aikuinen. Voimistelurenkaat alk. 69 e, Suomen Voimistelutuote.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Pehmeä pudotus

Elefantti-patja renkaiden alapuolella suojaa kuhmuilta. Kätevän taittopatjan voi pinota lastenhuoneen nurkkaan silloin, kun ei ole temppuilun aika. Taittopatja 85 e, Familon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Kiinni oven karmiin

Renkaat on kätevä kiinnittää oviaukkoon laitettavaan ovirekkiin. Käytön jälkeen ne on helppo vetää sivuun kulkureitiltä. Leuanvetotanko 19,90 e, Tunturi.

4. Kotikuntoiluun aikuiselle

Todellisesta treenaamistesta innostunut hankkii tähän komboon vielä treenihihnat. TRX Home kitin 219 e, XXL.

Lue lisää

Näin ostin unelmieni pyykinpesukoneen

Kolme nerokasta säilytysratkaisua

Kolme viisasta siivousvinkkiä, joita et tiennyt

Petti Jännäri on Meidän Perheen toimituspäällikkö, joka pyörittää nelihenkisen perheensä arkea 75,5 neliössä ja yrittää jatkuvasti miettiä uusia (lähes)nerokkaita sisustus- ja säilytysratkaisuja. Lapsuutensa kesät hän vietti lukien kiiltäväpintaisia sisustuslehtiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla