Siivousalan ammattilainen vinkkaa: näillä tuotteilla teet kevätsiivouksen näppärästi.

Siivousalan ammattilainen katsoi kriittisellä silmällä perheemme siivouskaappia, eikä siellä ollut kaikki parhain päin. Sain kolme kultaista tuotevinkkiä, jotka ovat tehneet siivoamisesta helpompaa, jopa hauskaa – ennakkoluuloistani huolimatta.

1. Moderni pölyhuiska

Kakistelin ensin tälle turhakkeena pitämälleni Swiffer duster -pölyhuiskalle, mutta se on osoittautunut käytössä erityisen käteväksi. Nyt huomaan tarttuvani tähän pieneen huiskaan siivouspäivien välissäkin. Yksi vaihtopää kestää usean siivouskerran ja huiskan saa näppärästi roikkumaan koukusta siivouskaapin seinälle. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Kirkasta suihkupullosta

Ikkunoiden pesussa luotan astianpesuaineeseen sekä kuivauslastaan. Samalla tekniikalla olen pessyt peilit ja vitriinikaapin ovet. Tai en ole pessyt, koska se on tuntunut työläältä. Nyt putsaan keittiön lasiset kaapinovet ja kylppärin peilin Kiillon ikkunanpuhdistajalla ja liinalla hujauksessa. Tämä tuote on ansainnut paikkansa siivouskaapin hyllyltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Lopeta liinapihistely

Mikrokuituliina on ollut suosikkini pitkään, mutta pihistelin niiden kolmen omistamani käyttöä. Ammattilainen kehotti hankimaan useampia, pesemään koneessa ja käyttämään surutta. Suosikkini ovat Sinituotteen valikoimista.

Lue lisää

Kikka, jolla pidät lapsen vaatekaapin helposti järjestyksessä

Näin taltutat kaaoksen eteisessä

Kolme nerokasta säilytysratkaisua

Petti Jännäri on Meidän Perheen toimituspäällikkö, joka pyörittää nelihenkisen perheensä arkea 75,5 neliössä ja yrittää jatkuvasti miettiä uusia (lähes)nerokkaita sisustus- ja säilytysratkaisuja. Lapsuutensa kesät hän vietti lukien kiiltäväpintaisia sisustuslehtiä.

Vierailija

Näistä tehotrion osista ainoastaan mikrokuituliina on tähdellinen.Pölyhuiska joutaa huiskuikkaan,enkä oo tähän ikään tarvinnu erikseen mitään suihketta siihen ja tuohon tarkoitukseen.Yleispesuaineella tasot,pinnat ja lattiat,fairy-etikkavedellä ikkunat,peilit...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla