Tomaattikeiton ohje

(4 annosta)

2 prk (à 400 g) maustamatonta tomaattimurskaa
(esim. säilöntäaineeton Mutti)
2 prk (à 200 g) paseerattua tomaattia
4–5 dl vettä
2 kasvisliemikuutiota
2 sipulia kuutioina
8 valkosipulinkynttä
2 rkl hunajaa
mustapippurirouhetta
oreganoa
noin 80 g vuohenjuustoa
200 g tuoreita herkkusieniä
ruokaöljyä tai voita
runsaasti persiljasilppua

Mittaa ainekset kattilaan. Peitä kannella ja anna kiehua hiljaa poristen vähintään 30 minuuttia.

Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää vuohenjuusto murusina.

Ruskista herkkusieniviipaleet rasvassa ja lisää keittoon. Mausta persiljasilpulla.

Vauva 2/2010