Lainattavat perhevalmentajat ovat kokeneita ammattilaisia ja auttavat perhettä heti.

Raision kaupungin Lainaa kirjastosta perhevalmentaja -toimintamalli sai helmikuussa Kunnallinen lastensuojeluteko 2015 -palkinnon.

Raision mallin idea on, että kuka tahansa kuntalainen voi lainata kirjastosta perheen käyttöön oman perhevalmentajan – yhtä helposti kuin kirjan.

Perhevalmentajan voi lainata kirjaston asiakaspäätteeltä, kirjastovirkailijan avustuksella tai tapaamalla kirjastossa kerran viikossa päivystävää perhevalmentajaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Perhevalmentajat ovat kokeneita perhetyön ammattilaisia, jotka pystyvät auttamaan perhettä heti. Neuvoja ja apua saa yhdestä paikasta, joustavasti ja kotiin tuotuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Raisiossa perheet kokevat avun hakemisen kynnyksen madaltuneen. Myös lapset ovat tulleet tietoisiksi palvelusta, ja he voivat itsekin ottaa auttajiin yhteyttä. Lapsilta ja nuorilta saatu palaute onkin ollut erittäin myönteistä.

KuntaliittoLastensuojelun Keskusliitto ja Huoltaja-säätiö myöntävät Kunnallinen lastensuojeluteko -palkinnon vuosittain.

Vierailija

Raision kaupungin klikkaa nappia- apua ja vastausta jo seuraavana arkipäivänä toimi ja perhevalmentajaa ei lainata isälle äidin vastustaessa vastoin avin päätöksiä, vanhempien tasavertaista kohtelua, lapsen etua ja oikeuksia Raision kaupungin antaessa tuomioistuimelle perättömän lausuman valehdellessaan lapsen toiveet, mielipiteet ja lausunnot lapsen asumisesta osittain isällään ja mistä lastenvalvojalla yhdessä sovittiin eli yhteishuolto ja laajat tapaamisoikeudet ennenkuin äiti ja Raision kaupungin viranomaiset käänsivät takkinsa lapsia, lapsen etu ja oikeuksia vastaan vieraannuttaessaan lapset takoitushakuisesti isästään.. sairasta porukkaa!!!

Vierailija

Raision kaupungin klikkaa nappia- apua ja vastausta jo seuraavana arkipäivänä ei toimi ja perhevalmentajaa ei lainata isälle äidin vastustaessa vastoin avin päätöksiä, vanhempien tasavertaista kohtelua, lapsen etua ja oikeuksia Raision kaupungin antaessa tuomioistuimelle perättömän lausuman valehdellessaan lapsen toiveet, mielipiteet ja lausunnot lapsen asumisesta osittain isällään ja mistä lastenvalvojalla yhdessä sovittiin eli yhteishuolto ja laajat tapaamisoikeudet ennenkuin äiti ja Raision kaupungin viranomaiset käänsivät takkinsa lapsia, lapsen etu ja oikeuksia vastaan vieraannuttaessaan lapset takoitushakuisesti isästään.. sairasta porukkaa!!!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla