Gazpachon ohje 4:lle hengelle

4:lle hengelle

2 kurkkua
8 tomaattia
2 pienehköä sipulia
1 punainen ja 1 vihreä paprika
6 valkosipulin kynttä
1/2 dl punaviinietikkaa
2 tl suolaa
4 rkl öljyä
2 rkl tomaattipyreetä
6 viherpippuria

Paloittele kurkut, tomaatit, sipulit, valkosipuli ja paprikat. Laita palat tehosekoittimen kulhoon ja jauha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää mausteet ja pyöräytä koneessa. Kaada seos kulhoon ja sekoita siihen tomaattipyree, etikka ja öljy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jäähdytä kylmäksi ja sekoita ennen tarjoilua.

Keiton kanssa voi tarjota paahdettuja leipäkuutioita eli krutonkeja.

Vinkki: Pienen lapsen version voit tehdä pelkästä kurkusta, tomaatista ja paprikasta.

Vauva 2/2007

Sisältö jatkuu mainoksen alla